發新話題

星期日會去打人生第一場WARGAME(完滿結束)

你預12:00先開GAME啦
D職員煩都嘔, 唔好以為個個WAR GAME場都係咁
係個訓練營先咁煩, 由其是新仔團

引用:
原帖由 fungtsunlam 於 27-8-2008 23:53 發表
你預12:00先開GAME啦
D職員煩都嘔, 唔好以為個個WAR GAME場都係咁
係個訓練營先咁煩, 由其是新仔團
我覺得幾好wo....
咁第一次打既新仔....係咪應該聽下d槍點應用 / 有咩規則呢??
佢解釋我覺得係正常....
唔通你一入到去就開波....大家唔停火....冇人識嗌死....個個打哂彈就除mask先行番出黎??
保障參與者既安全我覺得一定要解釋清楚....

引用:
原帖由 101653 於 27-8-2008 23:32 發表

必定架wo....唔好到時先買水....早一日買左放冰格
仲有風扇仔,死左有得吹下

引用:
原帖由 101653 於 28-8-2008 00:01 發表
我覺得幾好wo....
咁第一次打既新仔....係咪應該聽下d槍點應用 / 有咩規則呢??
佢解釋我覺得係正常....
唔通你一入到去就開波....大家唔停火....冇人識嗌死....個個打哂彈就除mask先行番出黎??
保障參與者既 ...
真係慘 , 講得詳細就嫌你煩
無講 , 有事就賴你無講
有 D 打左兩三次扮大哥都算 , 一落場又做錯比人睇 , 打死左即場係戰區除 Mask 都夠膽死既
話佢 , 佢又唔衰得 , 係要兜篤
點服侍 , 都總有挑剔

我有做帶隊 , 好彩凈係帶熟人
如果唔係就真係考起

引用:
原帖由 odaan 於 28-8-2008 01:07 發表

有 D 打左兩三次扮大哥都算 , 一落場又做錯比人睇 , 打死左即場係戰區除 Mask 都夠膽死既
點服侍 , 都總有挑剔

我有做帶 ...
度度都有呢個情況架啦
彈劾

引用:
原帖由 odaan 於 28-8-2008 01:07 發表

點服侍 , 都總有挑剔

我有做帶 ...
算啦單兄....

引用:

點服侍 , 都總有挑剔

我有做帶 ...
其實佢地係某一兩位比較長氣
有時自己講故多過解釋

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 28-8-2008 01:36 發表

有時自己講故多過解釋
同意

安全當然要有今足講今足
但亂吹水就冇需要了

引用:
原帖由 Paul 於 28-8-2008 01:43 發表

同意

安全當然要有今足講今足
但亂吹水就冇需要了
專人教你用AK
"你地係出面埋晒點用點用,,我就正式學過..........."~~下刪500字
delete

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 28-8-2008 01:36 發表
有時自己講故多過解釋
....但係你上個 post 只係話 "叫呀 sir 唔好甘多嗲"
我第一個感覺係 , 我唔同得你講野
一講 ..... 你就會叫我 "唔好甘多嗲"

開game 之前遊覽下成個場先~~~

睇下個場既邊界去到邊度~~

睇下死人區係邊度~~
冷眼對血路~ 寂寞是命途~

引用:
原帖由 odaan 於 28-8-2008 11:25 發表

....但係你上個 post 只係話 "叫呀 sir 唔好甘多嗲"
我第一個感覺係 , 我唔同得你講野
一講 ..... 你就會叫我 "唔好甘多嗲"
訓練營去左3次
3次都有新手
3次都係果兩位「呀sir」
我唔知係唔係仲有其他

不過除左講故之後
最記得有一次..........
戰壕區
sir a :喂喂喂 果個新仔 前面有人呀 仲行前去(指住其中一位玩家)
sir b :你再行就兜口兜面嫁啦
眾人   :

下!?訓0練營?點解我見唔到有post既!
早知系咁唔報去大棠啦~~

第一次都會痛
不過記得帶(手)套
勞工手套又好, pro d 的又好
因為打中手指幾痛下
有cap帽都可以帶

記得準時到集合地點...

發新話題