發新話題

世界未日科學實驗?

引用:
原帖由 microwavefood 於 11-9-2008 14:03 發表
點解咁似o既…
唔通…

落街買定支鐵筆番屋企先....

仲有佢............

地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

原來呢隻係一隻預言的game(亦可能有人係強行實現game的內容 )
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

wawa.....half life...
看星島說印度一個少女聽了這個末日傳言後自行了斷
5D mark II
Canon PowerShot S90
580EX II
Sigma 24-70mm F2.8 EX DG HSM
EF 50mm F/1.8 II

回復 140# 的帖子

唔係掛........

唔知大家記唔記得, 星期三起動左部機之後的三小時之後開始, 全地球有好多個地方都有大大少少o既地震...... 唔知會唔會有關呢?.....

講開又講. 依家903有雲海做嘉賓至12點

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 12-9-2008 23:25 發表
唔知大家記唔記得, 星期三起動左部機之後的三小時之後開始, 全地球有好多個地方都有大大少少o既地震...... 唔知會唔會有關呢?.....
d 地震日日都有ga la,唔好咁敏感la
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 13-9-2008 07:34 發表

d 地震日日都有ga la,唔好咁敏感la
日日都有?

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 13-9-2008 09:43 發表

日日都有?
只限小地震 =]

引用:
原帖由 sunny2014 於 11-9-2008 18:21 發表

點解咁似o既…
唔通…
又真係好似

http://siuhakfans.blogspot.com/

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 13-9-2008 09:43 發表

日日都有?
我以前係紐西蘭一年都會feel到3-4次小地震,只係一個城市都咁,地球咁大日日有一d都唔奇...

引用:
原帖由 101653 於 11-9-2008 18:28 發表
落街買定支鐵筆番屋企先....
重力槍

引用:

日日都有?
決定自然災害對人的影響,係取決於發生的地點,強度,頻率

引番d網對地震的解說
=================
地震是地球上極為普遍的自然現象之一。全世界每年大約發生五百萬次地震,平均起來,真是震個不停。幸而,人能夠感覺到的地震祇佔1%左右,能造成傷害的地震更祇是其中的極少數,而災難性的特大地震就更少了。據統計,全世界平均每年發生約18次能造成嚴重破壞的大地震,而特大的地震平均每年祇有一次。
==================

其實好多地震都唔係發生有人住/人口集中的地方,另一方面就算發生o係人口集中的地方我地都唔一定會知,因為呢d消息,純粹係因為媒體無報

發新話題