發新話題

世界未日科學實驗?

引用:
原帖由 亞延 於 10-9-2008 15:06 發表
仲有幾個字就知道基督教會唔會俾人滅教
今日開始加速, 一個月後先撞......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 亞延 於 10-9-2008 15:06 發表
仲有幾個字就知道基督教會唔會俾人滅教
又關事
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 HunterX 於 10-9-2008 20:07 發表

數個星期
可能唔洗一個月添

基督既造神論同科學家所講既宇宙爆炸理論係背向發展
今次LHC就係想搵所謂既上帝粒子即係希格斯玻色子
如果搵得到就等如將基督滅教
如果搵唔到就塞著晒千千萬萬相信呢粒野創造世界既科學家

引用:
原帖由 亞延 於 10-9-2008 21:08 發表
o徙氣la,西方科學理念不斷追源,幾十年前d人以為粒子係最細,之後又有分子,之後又話係原子,又出過d咩咩子,到而家係希格斯玻子,呢次搵到,十幾年之後又多個唔知咩子

信教的人要講的都可以話係神製造呢d 乜乜子

世界係邊個做係咩野做,根本就唔重要
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 亞延 於 10-9-2008 21:08 發表
基督既造神論同科學家所講既宇宙爆炸理論唔係背向發展!!!

教延因為斯蒂芬·霍金以物理學證明宇宙創造理論給他一個梵蒂冈教皇科学学会十一世勋章

斯蒂芬·霍金也因為宇宙大爆炸理論,而有一排比一班無神論及宇宙永恆論的學者圍插

引用:
原帖由 胡步勁 於 10-9-2008 17:15 發表

為什麼處男要死?
因為我搞錯左囉
係下面個post已經更正番....
破左處的人先可以死....

引用:
原帖由 HunterX 於 10-9-2008 20:07 發表

咁係咪要瘋狂地做愛做的事呀?

引用:
原帖由 louisli 於 11-9-2008 12:33 發表

"做為第一次試撞,這次撞擊的能量其實並不高,比別處已進行過的試撞要低一個檔次............一切順利的話,全力的撞擊至少要到 2010 年或更晚才會發生............"
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 11-9-2008 13:09 發表

"做為第一次試撞,這次撞擊的能量其實並不高,比別處已進行過的試撞要低一個檔次............一切順利的話,全力的撞擊至少要到 2010 年或更晚才會發生............"
有排等

即係仲有幾年俾我地等死

引用:
原帖由 microwavefood 於 11-9-2008 14:03 發表
我可以期待外星怪物出現嗎?

引用:
原帖由 ZaMaR 於 11-9-2008 14:13 發表

我可以期待外星怪物出現嗎?
執定支鐵筆做武器先

引用:
原帖由 louisli 於 11-9-2008 12:33 發表

我要去邊度搵呀
我仲未想死住…

發新話題