發新話題

世界未日科學實驗?

雲海以前有o向收音機講過

引用:
原帖由 Paul 於 2-9-2008 23:12 發表

我冇講過

回正題, 粒“實驗黑洞”質量今細, 係冇可能變做宇宙中真正既黑洞。
相信文中的低B科學家一係想摶出位, 一係好似我今被人借“名"偽造言論
dirty paul 既威力遠大於普通黑洞, 乜唔係物理常識黎既咩?
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 Paul 於 2-9-2008 23:12 發表

我冇講過

回正題, 粒“實驗黑洞”質量今細, 係冇可能變做宇宙中真正既黑洞。
相信文中的低B科學家一係想摶出位, 一係好似我今被人借“名"偽造言論
你係吹水勿理學家咩
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 HunterX 於 2-9-2008 23:06 發表

咁結構工程師又有咩意見呀??
你覺得個工程師靠得住ma
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

我冇修物理,乜都唔知...

只係諗緊人類有能力製造黑洞的話,應該仲整到好多以前想像唔到既野...
如坍縮炉?(中gunbuster毒)

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 2-9-2008 23:14 發表
雲海以前有o向收音機講過
雲海成日今“亂吹水",

不如正正經經今講下“平行宇宙", 因為真係有真正物理學家呢幾年以“平行宇宙"理論理解“大爆炸”而又真係上在美國主流科普讀物

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-9-2008 23:24 發表
我冇修物理,乜都唔知...

只係諗緊人類有能力製造黑洞的話,應該仲整到好多以前想像唔到既野...
如坍縮炉?(中gunbuster毒)
又可能係GN粒子太陽炉

引用:
原帖由 Paul 於 2-9-2008 23:25 發表

雲海成日今“亂吹水",

不如正正經經今講下“平行宇宙", 因為真係有真正物理學家呢幾年以“平行宇宙"理論理解“大爆炸”而又真係上在美國主流科普讀物
雲海之前仲成日話有個未來o係既美國人, 話雅典係最後一屆奧運tim~~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 Paul 於 2-9-2008 23:26 發表

又可能係GN粒子太陽炉
在三一射線和米托夫斯基粒子理論下成長的人受唔到你這一套.
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

坍縮炉才是重道!!
你睇下Buster Machine 7號,die buster

唔係8/8個日話做個實驗既咩?我記得個晚好多人一齊倒數。。。

引用:
原帖由 HunterX 於 2-9-2008 23:34 發表

雲海之前仲成日話有個未來o係既美國人, 話雅典係最後一屆奧運tim~~~
唔係,係話北京呢屆,又話2007年美國內戰,分裂成5個國家,而家信佢o個班話有d 唔中,只係因為john 活o係另一個同我地差唔多的平衡宇宙

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-9-2008 23:19 發表

你覺得個工程師靠得住ma
聽下意見姐, 唔一定要採用既~~~
-但丁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 3-9-2008 00:05 發表

唔係,係話北京呢屆,又話2007年美國內戰,分裂成5個國家,而家信佢o個班話有d 唔中,只係因為john 活o係另一個同我地差唔多的平衡宇宙
咁仲好笑, 既然佢講既野同我地無有關, 咁仲聽黎做乜X?!
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 3-9-2008 00:14 發表

咁仲好笑, 既然佢講既野同我地無有關, 咁仲聽黎做乜X?!
呢d 係馬後炮

發新話題