發新話題

唉,好憂心,我o既HONEYMOON唔知點算...

你不如去書局搵下旅遊書,睇下邊度想去多點啦

聽人講宿霧治安都麻麻地... (not sure~)
thai無謂博啦, 最麻煩係冇機返黎... (touchwood講句之後都唔知有咩事發生)

how about BKI?
沙巴首府亞庇 都幾好呀~

引用:
原帖由 積夫 於 3-9-2008 22:33 發表
我提議不如上北京,佢已經話一定要離開中國先算渡蜜月了

未來老婆的提議如下:
沙巴、馬爾代夫、沖繩、大阪

同事的意見如下:
峇里、宿霧

已經被未來老婆否決的:
東京(你淨係想去高達館o者!)、北京( ...
沖繩、大阪 X2
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

沖繩!gogogo~~~~~~

有成30K, 去NZ 啦, 包你話好玩

去南非/夏威夷/關島都好

唔好咁悶黎黎去去日本泰國台灣馬拉
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 MF 於 3-9-2008 23:58 發表
有成30K, 去NZ 啦, 包你話好玩

去南非/夏威夷/關島都好

唔好咁悶黎黎去去日本泰國台灣馬拉
做咩咁睇唔開去NZ!?
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 4-9-2008 00:01 發表

做咩咁睇唔開去NZ!?
喜歡戶外既人係會喜歡NZ, 尤其係south island
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

回復 16# 的帖子

唉,就係冇時間去搞渡蜜月的事,所以才煩呢...

今個星期五收樓,星期六安床,星期日搬屋,但係仲有好多帖未派、未搞掂rundown、未諗掂婚宴玩唔玩遊戲、未做好工作的交待工作....

好唔開心呀!我有婚前恐懼呀!
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

引用:
原帖由 積夫 於 4-9-2008 02:05 發表

今個星期五收樓,星期六安床,星期日搬屋,但係仲有好多帖未派、未搞掂rundown、未諗掂婚宴玩唔玩遊戲、未做好工作的交待工作....

好唔開心呀!我 ...
無fd幫你搞rundown咩?
遊戲?玩 d guest算啦
玩即場拆人情

慢慢來
就係見一人話一度好玩,先至頭痕
泰國而家去喎過的啦
如果無咩時間plan,我覺得去一個同泰國差唔多遠的先,起碼天氣的問題唔會爭太遠

引用:
原帖由 積夫 於 4-9-2008 02:05 發表

好唔開心呀!我 ...
婚宴玩game 即係諗野玩自己je ,呢d 野比d 兄弟姊妹團搞ga ma

(搞到d 野咁煩有乜為 )
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

搞Rundown, 搞Prog plan, 本身就是我的強項,我自己都幫fd搞過幾次wedding plan, 仲講笑話唔做社工可以轉行做wedding planner自己搞生意,但係幫人搞結婚同自己搞結婚好唔同,幫人搞,冇一個「幕後監制」o係度指指點點,係度「扭屎忽」!

我真係超慶!晨早同佢講好用邊首歌做進場,而家距離結婚最後10日,佢先話「仲未有片頭睇o既?唔o岩心水我要佢整過o架!片頭用呢隻歌都係唔好,我想轉過呀!」

我X!妳可唔可以唔好再煩o的呀!可唔可以唔好比一句「一世人一次」o既魔咒搞到咁煩呀!結婚相簿又係咁,為o左一個3MM的Margin位,同攝影公司來來回回了4、5稿!

X!其實結婚真係可以唔止一世人一次o架!妳係咪想感受下丫?

冷靜d...佢會(可能會)係你娘子黎ga....
愛唔需要講理由
包容唔需要講原則....
朋友仔幫到你ge咪出聲囉~!
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

引用:
原帖由 積夫 於 4-9-2008 13:43 發表
搞Rundown, 搞Prog plan, 本身就是我的強項,我自己都幫fd搞過幾次wedding plan, 仲講笑話唔做社工可以轉行做wedding planner自己搞生意,但係幫人搞結婚同自己搞結婚好唔同,幫人搞,冇一個「幕後監制」o係度指指點 ...
煩都係煩埋呢個月o者
忍下啦
到honeymoon時狠狠地教訓返佢囉

引用:
到honeymoon時狠狠地教訓返佢囉

帶太多Condom出境會唔會比人話我走私o架?

引用:
原帖由 積夫 於 4-9-2008 17:15 發表

帶太多Condom出境會唔會比人話我走私o架?
唔會吧...
今日去胃康見到有d 一盒,pack到好似一本書咁既
無研究有幾多個 :p

發新話題