發新話題

阿芝廚房,食完洗胃先再講

回復 119# 的帖子

好味阿 芒果味巨型喉糖~
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

不如我教你整燒汁肥牛 ,會易整D,不過事前工夫會多少少

回復 122# 的帖子

我要忌廉蘑菇意粉.......
人怕出名 芝怕肥/_\

忌廉係咪要自已整?.....好煩下嫁BO...

回復 124# 的帖子

係阿...不過...我想自己整嘛....忌廉啦牛油啦牛奶啦麵粉啦....我有落架....
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 8-9-2008 20:17 發表
係阿...不過...我想自己整嘛....忌廉啦牛油啦牛奶啦麵粉啦....我有落架....
落薯蓉先有味ga
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 阿芝 於 8-9-2008 20:17 發表
但係點解會失敗左GE?

粒巨型喉糖真係好正!

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 8-9-2008 20:30 發表

但係點解會失敗左GE?
because..........  秀珍菇

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 8-9-2008 20:30 發表

但係點解會失敗左GE?
呢個係一個謎
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 ATM 於 8-9-2008 20:38 發表

because..........  秀珍菇
係蜀中唐門毒菇

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 8-9-2008 20:46 發表

係蜀中唐門毒菇
fusion 野

引用:
原帖由 louisli 於 8-9-2008 22:04 發表

fusion 野
潮食!

阿芝睇多d都市閒情可能有幫助.....起碼唔會炸左個廚房先

巨型喉糖係咩來????
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

發新話題