發新話題

阿芝廚房,食完洗胃先再講

引用:
原帖由 高!高!高! 於 9-9-2008 00:48 發表
巨型喉糖係咩來????
引用:
原帖由 阿芝 於 8-9-2008 20:05 發表
好味阿 芒果味巨型喉糖~
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 134# 的帖子

我有睇架!!!!
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

回復 132# 的帖子

摘錯左d毒菇番來....
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 9-9-2008 01:36 發表
我有睇架!!!!
不過,總係有好多事與願違的事發生
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 高!高!高! 於 9-9-2008 00:48 發表
巨型喉糖係咩來????
哈哈^^
係一個芒果味既jelly~
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 139# 的帖子

係囉.....明明都係菇來架嘛...
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 9-9-2008 01:38 發表
係囉.....明明都係菇來架嘛...
但係d 味就好唔同

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 9-9-2008 01:41 發表

但係d 味就好唔同
如果有下次 咪落哂兩種囉..... ._."
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 9-9-2008 01:43 發表

如果有下次 咪落哂兩種囉..... ._."
呢次都係落左兩種,一隻係秀珍菇,一隻係雞肶菇

下次換碼落番蘑菇同金針菇

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 9-9-2008 01:46 發表

呢次都係落左兩種,一隻係秀珍菇,一隻係雞肶菇

下次換碼落番蘑菇同金針菇
雜菇忌廉天使麵!!
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 9-9-2008 01:48 發表

雜菇忌廉天使麵!!
材料包括,鮑魚菇,冬菇,香菇,草菇,雞肶菇,金針菇,秀珍菇,蘑菇

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 9-9-2008 01:55 發表

材料包括,鮑魚菇,冬菇,香菇,草菇,雞肶菇,金針菇,秀珍菇,蘑菇
好野~~~~~~ 好香阿!
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 9-9-2008 01:55 發表

好野~~~~~~ 好香阿!
用d冬菇水煮天使麵,不過加d忌廉d 味就應該幾...............

回復 148# 的帖子

唔試又點知呢
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 9-9-2008 01:59 發表
唔試又點知呢
好,但d料應該都幾貴下

發新話題