發新話題

阿芝廚房,食完洗胃先再講

引用:
原帖由 阿芝 於 8-9-2008 13:15 發表

呢個又候禽又大膽既網友 唔通係....泉仔?!
芝機妙算???!!!!!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 9-9-2008 23:01 發表

寓工作於......
沒有娛樂.........

去到增城, 連荔枝都食唔到.........要食龍眼................
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 於 8-9-2008 17:03 發表

呢亭人要公開佢個名啦 !!
.
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 9-9-2008 23:03 發表

沒有娛樂.........

去到增城, 連荔枝都食唔到.........要食龍眼................
荔枝
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 HunterX 於 9-9-2008 23:02 發表

芝機妙算???!!!!!
另外,重有一個人問過我
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 9-9-2008 23:07 發表

另外,重有一個人問過我
A先生定Z先生?!
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 9-9-2008 23:08 發表

A先生定Z先生?!
2個都唔係,係一個過街xx,而家改左另一個單字名的版友

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 9-9-2008 23:11 發表

2個都唔係,係一個過街xx,而家改左另一個單字名的版友
竟然係佢???!!!!
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 9-9-2008 23:15 發表

竟然係佢???!!!!
我都諗唔到

引用:
原帖由 HunterX 於 9-9-2008 23:15 發表

竟然係佢???!!!!
估佢唔到

你地咁睇我.....

我諗住唔問會有人send俾我ga ma!!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 10-9-2008 00:20 發表
你地咁睇我.....

你找死.........
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 10-9-2008 00:20 發表
你地咁睇我.....

無辦法,今次涉及一個係版友的妹(佢重要唔係member),無謂亂sd

早兩星期我自己晌屋企煮左雜菌意大利飯
由於街市買到既菌係比較淡味,我用左西式常用既濃湯
雜菜(包括:洋蔥,西芹,甘荀等多種蔬菜)煲左個湯出黎當水用
可以去參考一下~

發新話題