發新話題

阿芝廚房,食完洗胃先再講

引用:
原帖由 於 8-9-2008 03:00 發表

你D 格仔密到咁...睇死人咩...
怪妹妹怕生保,我地唔係影佢,佢都自動迴避左
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

咁又岩既......

個阿哥有名你叫怪叔叔 !!

佢d 朋友自然係怪朋友......

女仔識保護自己都係好事 ~

甘大格仔  搞到我好想睇真人

個天使麵落完調味冇試下先嫁咩?

p.s阿芝加油ar!煮多d就ok嫁喇

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 8-9-2008 02:10 發表

但係你o個d 而家睇相先覺o個d 好似唔係蘑菇

直情材料用錯左啦

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 8-9-2008 10:05 發表

炸多幾個廚房就ok嫁喇

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 8-9-2008 10:05 發表

下round都係用罐頭湯穩陣d

引用:
原帖由 louisli 於 8-9-2008 12:07 發表

下round都係用罐頭湯穩陣d
我諗佢唔係咁想用咁多現成野
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 於 8-9-2008 02:27 發表
嘩下...怪妹妹隻腳好長下喎 !!
錯覺黎姐...... 小朋友黎架...
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 阿芝 於 8-9-2008 02:22 發表
下次ATM煮哂好了...嗚...我勁走勁走勁走勁走....
你都係加入甜品部啦~~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 8-9-2008 12:13 發表

錯覺黎姐...... 小朋友黎架...
過多2年應該高過你

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 8-9-2008 02:18 發表

所以你明我點解要成張打格未,一話有怪妹妹即刻一堆飛來蜢
我諗既都係一樣......
有條友仲MSN我tim..........
-但丁

引用:
原帖由 louisli 於 8-9-2008 11:39 發表

直情材料用錯左啦
佢o個d 係咩菇??

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 8-9-2008 12:16 發表

過多2年應該高過你
睇怕都係............
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 8-9-2008 12:15 發表

你都係加入甜品部啦~~~
但佢會散佈"芝"病毒播

發新話題