發新話題

阿芝廚房,食完洗胃先再講

引用:
原帖由 HunterX 於 8-9-2008 12:17 發表

我諗既都係一樣......
有條友仲MSN我tim..........
所以打曬全格,餅爺竟然可以從d格中想像出怪妹妹的長腿
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 8-9-2008 12:17 發表

佢o個d 係咩菇??
一時諗唔起呢隻係咩菇
呢d 平時都無咩味架啦,多數用在打鞭爐,煮飯等等
磨菇係啡色好婑架
好似粒鈕咁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 8-9-2008 12:09 發表

我諗佢唔係咁想用咁多現成野
你真係明白我心喎!
我想自己整>_<y
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 louisli 於 8-9-2008 12:31 發表

一時諗唔起呢隻係咩菇
磨菇係啡色好婑架
好似粒鈕咁
我有見到有得賣呀!!就響我買個盒菇既隔離咋
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 8-9-2008 13:12 發表

你真係明白我心喎!
我想自己整>_
整野食,女仔都係傾向自找麻煩多
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 HunterX 於 8-9-2008 12:15 發表

你都係加入甜品部啦~~~
咁...咁人地出唔到廳堂 都想扮下入得廚房嘛...
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 8-9-2008 13:13 發表

整野食,女仔都係傾向自找麻煩多
我不是屋主
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 louisli 於 8-9-2008 12:31 發表

一時諗唔起呢隻係咩菇
磨菇係啡色好婑架
好似粒鈕咁
佢當左打邊爐

引用:
原帖由 HunterX 於 8-9-2008 12:17 發表

我諗既都係一樣......
有條友仲MSN我tim..........
呢個又候禽又大膽既網友 唔通係....泉仔?!
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 83# 的帖子

係囉滾水恰...
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 8-9-2008 13:14 發表

咁...咁人地出唔到廳堂 都想扮下入得廚房嘛...
好在你今次多數都係遙控atm je唔係的........

引用:
原帖由 阿芝 於 8-9-2008 13:15 發表

呢個又候禽又大膽既網友 唔通係....泉仔?!
可能係a字頭的會員

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 8-9-2008 13:17 發表

好在你今次多數都係遙控atm je唔係的........
個cake真係好食呀!
atm好似係第一次整 叻阿!
^^
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 8-9-2008 13:20 發表

個cake真係好食呀!
atm好似係第一次整 叻阿!
^^
thx thx
next time cook chocolate cake

引用:
原帖由 阿芝 於 8-9-2008 13:12 發表

我有見到有得賣呀!!就響我買個盒菇既隔離咋
無言

發新話題