發新話題

月餅節快樂!! =D

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 10-9-2008 23:46 發表

男護士朋友
  怪...怪叔叔 角色扮演?!
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 0608 於 10-9-2008 18:47 發表
乾冰
我上次工人係佢祖國返泥買左兩盒雪糕送兩磚乾冰
我白痴放左入雪櫃唔記得有雪櫃唔夠乾冰凍
第2日冇曬.......玩都冇玩過
乾冰呀!!!~~~~~好玩呀~~~~~~~~~~加埋一大埋氣球就正哂了>0<y
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 10# 的帖子

冰皮.....
好想食.....
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 10-9-2008 23:44 發表

護士朋友....
唔係呀............
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 10-9-2008 23:46 發表

男護士朋友
2個女仔.........
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 10-9-2008 23:55 發表

人怕出名 芝怕肥/_\

見呢個topic我淨係諗起............................

引用:
原帖由 kimkileo 於 10-9-2008 23:58 發表
見呢個topic我淨係諗起............................餅
一年一度有得食
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 kimkileo 於 10-9-2008 23:58 發表
見呢個topic我淨係諗起............................餅
一年一度有得食
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
你唔會一年先諗起佢一次(呱)
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 HunterX 於 10-9-2008 23:55 發表

雙............
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 11-9-2008 00:18 發表

你唔會一年先諗起佢一次(呱)
中秋節一年一次諗起都好丫.....都好過重陽清明先諗起...既...
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 11-9-2008 00:19 發表

雙............
飛............

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 11-9-2008 00:25 發表

飛............
.....做人唔可以咁貪心架...
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 11-9-2008 00:30 發表

.....做人唔可以咁貪心架...
推理後:C, 所以怪叔叔不是人

發新話題