發新話題

從Star War 的 Blastech E-11 學做L2A3

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 3-3-2007 00:00 發表
小弟之前個site都有少少近似既資料

http://royalmarines.mine.nu/engineer_files/sterling.php
另外想問問彈匣是用什麼彈匣改的?
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 14692 於 4-3-2007 12:43 發表

整嚟又射唔出....邊好玩架...
馬sir不是下下"射出"就叫好玩

但我都希望入個波箱入去...

引用:
原帖由 WAIKO01 於 4-3-2007 14:15 發表

另外想問問彈匣是用什麼彈匣改的?
mp5

另外,想問問 L2A3和 L34A1是不是一樣叫"使它靈"?
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 WAIKO01 於 5-3-2007 03:24 發表
另外,想問問 L2A3和 L34A1是不是一樣叫"使它靈"?
史特靈是警隊叫法
sterling

引用:
原帖由 B20_hk 於 4-3-2007 23:19 發表

馬sir不是下下"射出"就叫好玩

但我都希望入個波箱入去...
改/整一把鎗用嚟打game, 要襯埋造型先得'型'嘛
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 皇家御貓 於 4-3-2007 13:55 發表

我都想咁整來影相
I think so mate.

引用:
原帖由 14692 於 5-3-2007 08:00 發表
改/整一把鎗用嚟打game, 要襯埋造型先得'型'嘛
L2A3由五十年代直至九十年代
用五十年代直至九十年代的造型咪OK

福島,GW1,RHKR,舊SDU都得...

引用:
原帖由 bigjeff 於 5-3-2007 15:27 發表

I think so mate.
only影相,就簡單得多了

引用:
原帖由 B20_hk 於 5-3-2007 20:12 發表

L2A3由五十年代直至九十年代
用五十年代直至九十年代的造型咪OK

福島,GW1,RHKR,舊SDU都得...
所以先要整把射得出既

用MP7個Gear唔知得唔得呢??

引用:
原帖由 typhooncat 於 6-3-2007 11:00 發表
用MP7個Gear唔知得唔得呢??
波箱未必fit

how abt 6號 Gear Box?

好有心機。
先撩者賤,打死無怨。

回覆 #28 typhooncat 的帖子

要試過先知, 須知道Sterling個身唔係咁多位....

發新話題