發新話題

從Star War 的 Blastech E-11 學做L2A3

馬連枝4差野的已經賣咗啦, 剩低枝皮八的道具槍.
若果千幾蚊有枝[阿沙嘻], 我都會買架.
眼光光~

回覆 #61 mike-mike 的帖子

唔喇, 係都攪L1A1啦
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 9-3-2007 16:31 發表
星星個枝睇相真係幾吸引, 比起皇手個幅blur哂嘅實際得多.
眼光光~

引用:
原帖由 mike-mike 於 9-3-2007 16:49 發表

星星個枝睇相真係幾吸引, 比起皇手個幅blur哂嘅實際得多.
起碼啱size

舊槍都好毒.....
唔好毒到我有SA80唔買走去玩長壽香...
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
L1A1 將會大把廠生產
No No No 係都攪L2A3

引用:
原帖由 mike-mike 於 9-3-2007 14:24 發表
馬連枝4差野的已經賣咗啦, 剩低枝皮八的道具槍.
若果千幾蚊有枝, 我都會買架.
皮八個支道具槍
Size好似大過JAC嗰支

引用:
咁馬sir打算點攪L1A1???

上星期找老周

佢話前排show過技L1A1俾人睇
我問佢是不是一個肥仔???
佢話:是

我估...肥仔...=一個人...=馬sir

引用:
原帖由 皇家御貓 於 9-3-2007 23:38 發表
舊槍都好毒.....
唔好毒到我有SA80唔買走去玩長壽香...
昨天買了本Osprey "The Royal Marines 1956 -84"

支L42A1好似仲正

引用:
原帖由 B20_hk 於 12-3-2007 00:02 發表

昨天買了本Osprey "The Royal Marines 1956 -84"

支L42A1好似仲正
反而覺得唔太特別....

引用:
原帖由 B20_hk 於 11-3-2007 23:59 發表

咁馬sir打算點攪L1A1???

上星期找老周

佢話前排show過技L1A1俾人睇
我問佢是不是一個肥仔???
佢話:是

我估...肥仔...=一個人...=馬sir
呢個世界好多肥仔, 唔止我一個
L1A1..出咗先諗點攪啦

小心中毒

sterling L2A3 太正了

http://www.youtube.com/watch?v=tUQQ1nZ36RU

引用:
原帖由 B20_hk 於 12-3-2007 22:56 發表
小心中毒

http://www.youtube.com/watch?v=tUQQ1nZ36RU
幾正wor...個design... 超簡化!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 12-3-2007 23:11 發表

幾正wor...個design... 超簡化!
早中毒矣.....

引用:
原帖由 B20_hk 於 12-3-2007 22:56 發表
小心中毒

睇嚟好多人就快落坑

發新話題