發新話題

[認真] 有無朋友睇左牛肉飯店片段

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 11-9-2008 01:13 發表

師兄點睇到`鮑魚`已經到了`等待進入`裝態?快d分享下
你睇了未?

在00.04位

睇完段片覺得,條女係咪同人攪緊?,不過俾人撞破,所以叫停唔好玩,但兩條友都無人理佢囉

引用:
原帖由 ranger_hk 於 11-9-2008 01:21 發表
睇完段片覺得,條女係咪同人攪緊?,不過俾人撞破,所以叫停唔好玩,但兩條友都無人理佢囉
一個男友(IF)肯比個同事除自己既女友(IF)個BAR??

引用:
原帖由 ranger_hk 於 11-9-2008 01:21 發表
唔似~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

好一對襟兄弟!

引用:
原帖由 追逐者 於 11-9-2008 01:26 發表
好一對襟兄弟!
仲要係三個....

佢係咁話痛,又唔見佢掙扎bo...

引用:
原帖由 mujiadam 於 11-9-2008 01:27 發表

仲要係三個....
唔係兩個咩

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 11-9-2008 01:28 發表
佢係咁話痛,又唔見佢掙扎bo...
某程度上....又講得話去既....比三個男人夾住...點掙扎.............

段片係咪得01:48咁長?

引用:
原帖由 追逐者 於 11-9-2008 01:29 發表

唔係兩個咩
似三個下........睇多次先...一個拍,一個插,一個在背後KU住個女仔

引用:
原帖由 mujiadam 於 11-9-2008 01:30 發表

某程度上....又講得話去既....比三個男人夾住...點掙扎.............
換轉係我,起碼都夾埋對腳,拳頭亂fing先...佢只係就摭面

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 11-9-2008 01:33 發表

換轉係我,起碼都夾埋對腳,拳頭亂fing先...佢只係就摭面
換轉係泰臣,佢打Q死晒佢地TIM..........

引用:
原帖由 mujiadam 於 11-9-2008 01:32 發表

似三個下........睇多次先...一個拍,一個插,一個在背後KU住個女仔
拍既係女仔....可能我諗太多

發新話題