18 12
發新話題

我要上網哇~~

我要上網哇~~

一直用緊既有線歡貧 說時遲那時快
終於cut到了 10月頭就會冇得用
係時候要搵定邊間好了
如果唔係冇得上網真巧慘慘了>.<

大家有冇意見 究竟邊間公司既服務好d呢?
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

和kee  -- 都ok快, 不過唔係好穩定, 有時會cut 線
網上走 -- 穩定 , 不過好似貴左小小好
香港搬頻 -- 好似好快, 不過極唔穩定

引用:
原帖由 阿芝 於 10-9-2008 23:57 發表
一直用緊既有線歡貧 說時遲那時快
終於cut到了 10月頭就會冇得用
係時候要搵定邊間好了
如果唔係冇得上網真巧慘慘了>.<

大家有冇意見 究竟邊間公司既服務好d呢?
最重要你要完全解決左舊公司o個d 野先,之前轉的時候我通知左網上淫話cut,完左約2個月都唔sd 份終止合約,比佢無la la 屈,同佢地嘈先解決到
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 3# 的帖子

佢寄左來了~ "終止歡貧服務確認屍"
不過又話要我還番個歡貧機俾佢 30日內唔還就要俾錢
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 阿芝 於 11-9-2008 00:13 發表
佢寄左來了~ "終止歡貧服務確認屍"
不過又話要我還番個歡貧機俾佢 30日內唔還就要俾錢
你sd左信之後即刻約番佢收機日子
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

和記幾穩定
香港 都唔錯 不過要"大"下D職員 拎多D優惠
網上行 我個人唔多鐘意 成日搞三搞四 打黎煩住哂

不過記住睇下電腦張LAN卡 係幾多mb

我用網上淫

網上淫真係最穩定, 絕對唔會變快同絕對唔會變平。
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

如果唔睇"現在"的,就hkxn 好d,我又唔覺佢有唔穩定

和記有分幾種網絡的
有adsl同埋GE,仲有唔知仲有無的VDSL
其中以ADSL最唔穩定,而GE就最穩定同快

HKBN傳聞係跟地鐵線的 (n年前仲有無線網絡果陣係)
地鐵沿線的網絡會好好 (唔知九鐵算唔算?)
離鐵路遠少少的就會無咁穩定
我用左一年都算不過不失啦,起碼未斷過線

netvigator係人都知佢用電話線行寬頻架啦
又貴又慢,但穩定

←禾記fans...

一係禾記,一係網上爬
起有此利,聽fd講用BX會cut,好似話佔用太多頻寬又cut...

引用:
原帖由 ZaMaR 於 11-9-2008 14:25 發表
←禾記fans...

一係禾記,一係網上爬
起有此利,聽fd講用BX會cut,好似話佔用太多頻寬又cut...
一定唔會, 你睇莊家......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 11-9-2008 14:31 發表

呢d野區區唔同,同我講果個fd住大埔的

引用:
原帖由 HunterX 於 11-9-2008 14:31 發表

係囉,我個fd都成日bt
我都成日emule

引用:
原帖由 ZaMaR 於 11-9-2008 15:16 發表

呢d野區區唔同,同我講果個fd住大埔的
但係我住大埔果個FD都無事喎.........
-但丁

18 12
發新話題