發新話題

[已解決+開箱於第5頁] 究竟買咩好?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-9-2008 17:53 發表

一個星期三四十頁?(而家的話)
ink等佢左右係咁郁的話都幾砍呵...

不過我覺得重點係..
值唔值為d爛鬼功課付出咁多...

請容許我咁形容

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 13-9-2008 20:25 發表

ink等佢左右係咁郁的話都幾砍呵...

不過我覺得重點係..
值唔值為d爛鬼功課付出咁多...

請容許我咁形容
值!為個degree

引用:
原帖由 ZaMaR 於 13-9-2008 21:11 發表

值!為個degree
一張畫質好既相..構圖衰左就係衰左...

一張構圖好既相..畫質差d都係一張好相...

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 13-9-2008 23:04 發表

一張畫質好既相..構圖衰左就係衰左...

一張構圖好既相..畫質差d都係一張好相...
.... 我要部printer je....

真係要用..唔會唔值........我諗我去買台PIXMA MP唔知乜啦..

引用:
原帖由 adrianyahk 於 14-9-2008 03:08 發表

.... 我要部printer je....

真係要用..唔會唔值........我諗我去買台PIXMA MP唔知乜啦..
以你既用量, 如果少用彩色的話就買黑白Laser啦~!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 14-9-2008 04:28 發表

以你既用量, 如果少用彩色的話就買黑白Laser啦~!
但係又真係貴好多...

聽講Canon d 墨盒係連埋頭..我諗好d掛?

買d可以自行加墨水0既print+scaner組合啦
合符經濟原則啦

引用:
原帖由 adrianyahk 於 14-9-2008 10:32 發表

但係又真係貴好多...

聽講Canon d 墨盒係連埋頭..我諗好d掛?
canon都係一部部係墨盒係連埋頭
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 adrianyahk 於 12-9-2008 01:46 發表

laser d 解像度好似好低...人地行緊4位數dpi 佢先得3位數?
唔會掛?
我8年前用的laser printer都已經1200x1200啦喎

Brother 啦
公司用緊11部
大部份都用拖喉墨,真係平靚正
用呢隻墨只買 print-rite的墨水,其他的顏色唔掂

如果你少用,又會印彩色的,用HP啦
我身邊呢部五年先換一次墨盒,超抵玩

Laser就唔好啦,有咩事要印彩色,又要賒又要借,煩過鬼...

我用了EPSON多年都冇野WOR!

HP d 老原墨好似好鬼死貴...
Brother 有個fd用緊,佢又話好廢...
Epson 而家成日俾人話塞墨頭...
Canon d 人又話冇代用墨.....

可唔可以死?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 16-9-2008 01:33 發表

可唔可以死?
brother 好似有出canon的代用
epson我o個部近半年無print野,墨頭都無事
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 42# 的帖子

我用左好多年都係HP
一直都係捱貴用原裝墨
對上一次就去試代用墨 唔太得囉感覺上...
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 16-9-2008 01:33 發表

可唔可以死?
Brother 點廢先?
我印量肯定多過你,但咁耐都無咩野喎
HP可以改用拖喉墨,你拿兩個墨盒出福榮改又得,好方便
代用墨建議你用死一隻,一溝墨就好易塞

發新話題