發新話題

明日中秋夜夜六至十一上我家燒野食打機觀月團

引用:
原帖由 阿芝 於 16-9-2008 03:34 發表
冇咩口感喎...
佢係血盆大口一啖ko o個種
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 222# 的帖子

哎呀 失望添
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 阿芝 於 16-9-2008 03:36 發表
豆腐花呢....都係要來食好既...
你分人太古板了

引用:
原帖由 阿芝 於 16-9-2008 03:35 發表
百佳話佢訓左喇喎~
c4 炸彈炸開佢
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 226# 的帖子

雖然佢係豆腐 你都要尊重下佢架嘛....
感受下佢既texture...
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 229# 的帖子

佢聽日會開番既其實就.....
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 228# 的帖子

豆腐花好食嘛~
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 16-9-2008 03:37 發表
雖然佢係豆腐 你都要尊重下佢架嘛....
感受下佢既texture...
硬食都係一種texture

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 16-9-2008 03:37 發表

c4 炸彈炸開佢
到!!!

回復 233# 的帖子

食埋個發泡膠碗?!
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 234# 的帖子

唔好啦 我重要買野架聽日~~~
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 Paul 於 16-9-2008 03:38 發表

到!!!
good job man

引用:
原帖由 阿芝 於 16-9-2008 03:39 發表
食埋個發泡膠碗?!
我食開百褔唔用發泡膠碗

回復 238# 的帖子

我食開係街市賣果d~
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 16-9-2008 03:40 發表
唔好啦 我重要買野架聽日~~~
你而家炸開度門入去攞野,洗乜買

發新話題