發新話題

明日中秋夜夜六至十一上我家燒野食打機觀月團

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 15-9-2008 07:01 發表

我地只係戰略性撤退
無錯
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 adrianyahk 於 15-9-2008 08:54 發表

唔知...總之唔方好野.
迴光反照呀你

回復 102# 的帖子

乜有月餅食咩
你我夜空中約定了,記住......

回復 115# 的帖子

好彩返得切
你我夜空中約定了,記住......

攰到XX.......... o岩o岩訓醒...........
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

你地昨天有冇燒月餅呀

引用:
原帖由 adrianyahk 於 15-9-2008 08:50 發表
...我而家先番到屋企, 好死精神, 明明兩日都冇乜訓過...
青春
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 harris 於 15-9-2008 11:16 發表
乜有月餅食咩
食左個pat pat
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 mujiadam 於 15-9-2008 15:13 發表
你地昨天有冇燒月餅呀
燒月餅,食臘燭

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 15-9-2008 07:01 發表

我地只係戰略性撤退
sorry牙paul哥....我完全唔知你屋企人番左黎....
仲嗌到鬼咁大聲....

引用:
原帖由 101653 於 15-9-2008 17:57 發表

sorry牙paul哥....我完全唔知你屋企人番左黎....
仲嗌到鬼咁大聲....
所以話paul哥打game可以無聲無息去人地後面係有遺傳

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 15-9-2008 18:05 發表

所以話paul哥打game可以無聲無息去人地後面係有遺傳
咁屈機既....
我真係聽唔到....完全唔知咩事....

唉....e家先搞掂哂d野番到屋企....
冇得去影火龍牙....

引用:
原帖由 101653 於 15-9-2008 19:31 發表

咁屈機既....
我真係聽唔到....完全唔知咩事....
係呾叫你地細聱d 都get 唔到

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 15-9-2008 15:30 發表

燒月餅,食臘燭
嗱,我話燒月餅咋!

發新話題