發新話題

明日中秋夜夜六至十一上我家燒野食打機觀月團

引用:
原帖由 阿芝 於 16-9-2008 03:08 發表
泉女慘慘...
ck好似話再遲d大到可以夾xx
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

我其實冇聽到xx係咩野...
不過....如果係d唔好野就由得佢啦....
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 阿芝 於 16-9-2008 03:11 發表
我其實冇聽到xx係咩野...
不過....如果係d唔好野就由得佢啦....
個個飲汽水都飲到醉曬亂講野
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 183# 的帖子

paul哥架車既威力....
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 16-9-2008 03:14 發表
paul哥架車既威力....
如我知錯∼可否乃念最初∼

回復 185# 的帖子

再苦都快樂過~~~
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 16-9-2008 03:13 發表

個個飲汽水都飲到醉曬亂講野

今我昨晚咪醉水開車

今都冇死真大命

引用:
原帖由 Paul 於 16-9-2008 03:17 發表

今我昨晚咪醉水開車

今都冇死真大命
好在無警察捉你吹波仔咋

回復 187# 的帖子

係囉!!尤其我見到覺得最醉果個係你喎司機!!!!
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 16-9-2008 03:19 發表
paul哥飲奶都醉,更何況汽水呢

回復 190# 的帖子

咁大獲?!
自我陶醉?!
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 16-9-2008 03:19 發表
等我下次創個青山下山道最快公路傳說先

回復 192# 的帖子

你咁急出院去邊呀paul哥...
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 16-9-2008 03:22 發表
去買豆府

引用:
原帖由 阿芝 於 16-9-2008 03:22 發表
又去你度食糖水,半個鐘o係你樓下等

發新話題