發新話題

明日中秋夜夜六至十一上我家燒野食打機觀月團

回復 194# 的帖子

放碗豆腐花響車頭啦
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

回復 195# 的帖子

半個鐘....我唔會再信你=w=
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 16-9-2008 03:24 發表
放碗豆腐花響車頭啦
paul哥係會放o係佢頭頂
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 阿芝 於 16-9-2008 03:25 發表
LET GO

引用:
原帖由 阿芝 於 16-9-2008 03:25 發表
上次paul哥唔識路,今次快好多
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 198# 的帖子

咁...好似危左d喎...
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 199# 的帖子

過左兩點半冇糖水喇~~
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 16-9-2008 03:28 發表
咁...好似危左d喎...
最危險的地方就係.......

回復 200# 的帖子

佢醉左 邊記得路...
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 16-9-2008 03:28 發表
過左兩點半冇糖水喇~~
比半個hr你煲

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 16-9-2008 03:27 發表

上次paul哥唔識路,今次快好多
沙田啦.....係太平山下面果個係唔係

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 16-9-2008 03:29 發表

最危險的地方就係.......
放o係大脾內側............
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 阿芝 於 16-9-2008 03:29 發表
佢醉左 邊記得路...
有我導航ar ma

回復 203# 的帖子

咁佢都係食左碗豆腐花佢算啦...
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 205# 的帖子

湯丸...
人怕出名 芝怕肥/_\

發新話題