發新話題

明日中秋夜夜六至十一上我家燒野食打機觀月團

引用:
原帖由 Paul 於 16-9-2008 03:29 發表

沙田啦.....係太平山下面果個係唔係
乜唔係華山下面咩??
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 207# 的帖子

凍定熱先....
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 阿芝 於 16-9-2008 03:30 發表
湯丸...
paul哥我地起錨
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 HunterX 於 16-9-2008 03:29 發表

放o係大脾內側............
一褲都係

回復 211# 的帖子

附近果個叫寶福山......
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 213# 的帖子

未買
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 16-9-2008 03:31 發表
凍定熱先....
佢有自動衡溫功能

引用:
原帖由 阿芝 於 16-9-2008 03:31 發表
凍定熱先....
凍...

零下二百幾度用液態氫同液態氧裝住

回復 217# 的帖子

你講阿paul,阿paul架車,定係豆腐花?
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 218# 的帖子

冇咩口感喎...
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 16-9-2008 03:32 發表
未買
快d 去買la,得半個hr 比你咋

引用:
原帖由 阿芝 於 16-9-2008 03:33 發表
你講阿paul,阿paul架車,定係豆腐花?
當然係paul哥la

回復 221# 的帖子

百佳話佢訓左喇喎~
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 16-9-2008 03:34 發表
冇咩口感喎...
但可以當火箭燃料用

回復 224# 的帖子

豆腐花呢....都係要來食好既...
人怕出名 芝怕肥/_\

發新話題