發新話題

明日中秋夜夜六至十一上我家燒野食打機觀月團

回復 240# 的帖子

咁...又唔係咁好既 阻住人地訓呀..我等到聽日既~
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

玩下C4先

響我屋企樓下幾個商場打CQB?!
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 16-9-2008 03:42 發表
咁...又唔係咁好既 阻住人地訓呀..我等到聽日既~
我同paul等唔到聽日

先o黎食湯丸
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 阿芝 於 16-9-2008 03:43 發表
響我屋企樓下幾個商場打CQB?!
正,打城市戰
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 244# 的帖子

太夜食野會變月巴星人架////
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 16-9-2008 03:41 發表

你而家炸開度門入去攞野,洗乜買
大力左少少, 成間炸左

回復 245# 的帖子

有parking 有兩層商場 有天台 中間有天橋
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 247# 的帖子

NOOOOOOOOOO
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 16-9-2008 03:44 發表
太夜食野會變月巴星人架////
我同paul都唔怕ga,況且你只係煮,我地o黎食je

回復 250# 的帖子

我果份呢?!?!
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 16-9-2008 03:47 發表
我果份呢?!?!
我地山長水遠消耗好多體力先o黎到,有足夠的運動量,入到o黎會肚餓d,好自然就連你o個份都...........

我地用心良苦

回復 252# 的帖子

但係我都排除萬難 消耗好多體力先煮到,有足夠的運動量,終於煮好自然會肚餓d.....
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 16-9-2008 03:53 發表
但係我都排除萬難 消耗好多體力先煮到,有足夠的運動量,終於煮好自然會肚餓d.....
我地好心幫下你減減姐

回復 254# 的帖子

太殘忍...
人怕出名 芝怕肥/_\

發新話題