發新話題

明日中秋夜夜六至十一上我家燒野食打機觀月團

引用:
原帖由 101653 於 14-9-2008 02:35 發表

我有中原地圖
陣間偏離左成個圖網方格
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 13# 的帖子

我來到你地都食完啦....
仲要由屯門番屋企...遠到呢....
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 阿芝 於 14-9-2008 02:49 發表
我來到你地都食完啦....
仲要由屯門番屋企...遠到呢....
你o黎的留番d骨同碟比你

屯門同你屋企的距離唔係好遠je,paul哥揸車會送你
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 18# 的帖子

多謝哂你留番d骨俾我....你對我真係好喇。
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 14-9-2008 02:53 發表
多謝哂你留番d骨俾我....你對我真係好喇。
我呢d 好人好到難以形容(再唔係過o係屯門食糖水 )

回復 20# 的帖子

不如你地燒完野食paul哥車你地一次過 過來沙田食糖水囉。
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 14-9-2008 03:00 發表
不如你地燒完野食paul哥車你地一次過 過來沙田食糖水囉。
gd idea 麻煩paul 哥la

頂....Paul哥屋企太遠啦...我番唔到屋企ga..

引用:
原帖由 adrianyahk 於 14-9-2008 03:09 發表
你住那區???

引用:
原帖由 adrianyahk 於 14-9-2008 03:09 發表
paul會車你番去

引用:
原帖由 Paul 於 14-9-2008 03:17 發表

你住那區???
北角

引用:
原帖由 adrianyahk 於 14-9-2008 03:21 發表

北角
屯門碼頭有962二十四小時返銅鑼灣

引用:
原帖由 Paul 於 14-9-2008 03:24 發表

.....我諗諗佢

引用:
原帖由 adrianyahk 於 14-9-2008 03:26 發表

.....我諗諗佢
過左962尾班車,重有n962,不過貴成倍

引用:
原帖由 Paul 於 14-9-2008 03:24 發表

有冇d去西環/上環架??

發新話題