發新話題

明日中秋夜夜六至十一上我家燒野食打機觀月團

咦? 明天即係...星期日定星期一?
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 阿芝 於 14-9-2008 13:23 發表
其實我都想知....

引用:
原帖由 阿芝 於 14-9-2008 12:42 發表
9點我上場都仲未走得....
你可以o黎下半場的

洗碗
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 阿芝 於 14-9-2008 13:23 發表
今日
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

星期一的話 我去完cgf影相版果個活動先可以join =)
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 49# 的帖子

今日的話.....食完飯由將軍澳出發去屯門 12點你地散band我再番屋企........
好似.....遠左d喎...
仲要你地個個都話9點走..
._."
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 14-9-2008 13:27 發表
今日的話.....食完飯由將軍澳出發去屯門 12點你地散band我再番屋企........
你/其他人o黎的話之後就自然有節目ga la(paul哥係柴可夫司機 )

引用:
原帖由 阿芝 於 14-9-2008 13:27 發表
仲要你地個個都話9點走..
._."
(你o黎之前最好強奪左隻殺鴨的game 先 )

回復 53# 的帖子

是救鴨!
我是拯救鴨仔的heroine
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 52# 的帖子

但係9點前大部份人都切左了喎...x!!
我由將軍澳來到都唔知幾點了><
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 14-9-2008 13:39 發表
但係9點前大部份人都切左了喎...x!!
我由將軍澳來到都唔知幾點了>
paul屋企24-7

回復 56# 的帖子

D人唔係丫嘛=3=
人怕出名 芝怕肥/_\

是日入屯門的朋友

港島車962入的,  在兆禧苑落
九龍車入的   旺角59x   深水土步西九龍中心 59a總站落  油塘  259d兆禧苑落
新界西 荃灣mtr 59m  新界東 沙田263 豐景園落轉507 614 614p去屯門碼頭總站落
新界北 上水小巴44

引用:
原帖由 阿芝 於 14-9-2008 13:50 發表
D人唔係丫嘛=3=
paul哥部ps3係

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 14-9-2008 14:03 發表
是日入屯門的朋友

港島車962入的,  在兆禧苑落
九龍車入的   旺角59x   深水土步西九龍中心 59a總站落  油塘  259d兆禧苑落
新界西 荃灣mtr 59m  新界東 沙田263 豐景園落轉507 614 614p去屯門碼頭總站落
新界 ...
我....我...完全睇唔明你個表
人怕出名 芝怕肥/_\

發新話題