發新話題

明日中秋夜夜六至十一上我家燒野食打機觀月團

引用:
原帖由 阿芝 於 14-9-2008 14:05 發表

我....我...完全睇唔明你個表
我都唔知自己打乜,你唔知係正常
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 61# 的帖子

咁....即係點呢....=w="
你出個表既意義係....?=3="
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 阿芝 於 14-9-2008 14:09 發表
咁....即係點呢....=w="
你出個表既意義係....?=3="
比人知o係邊個位落車,因為有d車入屯門碼頭的時候,總站唔一定係屯門碼頭
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 阿芝 於 14-9-2008 12:41 發表
但係我好想燒野食......
我都好想..
我仲咳緊

回復 64# 的帖子

照去啦
大家會照顧你既~ 一齊玩開心d嘛~
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 louisli 於 14-9-2008 14:16 發表

我都好想..
我仲咳緊
以毒攻毒

引用:
原帖由 阿芝 於 14-9-2008 14:18 發表
照去啦
大家會照顧你既~ 一齊玩開心d嘛~
我留返d精力聽晚啦

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 14-9-2008 14:19 發表

以毒攻毒
聽聞傳染比人就會好返
來吧~~ ^3^

引用:
原帖由 louisli 於 14-9-2008 14:22 發表

聽聞傳染比人就會好返
來吧~~ ^3^
你今日到場的咪得lor

回復 67# 的帖子

咦 你去兩次?
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 14-9-2008 15:11 發表
咦 你去兩次?
係呀,陪下你地啦

回復 71# 的帖子

oh yeahhh 真係好喇
中秋節可以見下你~
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 louisli 於 14-9-2008 15:18 發表

係呀,陪下你地啦
o黎埋la

兆禧苑在哪?

引用:
原帖由 101653 於 14-9-2008 15:35 發表
兆禧苑在哪?
屯門lor

你到左call我/paul哥la

發新話題