發新話題

明日中秋夜夜六至十一上我家燒野食打機觀月團

回復 74# 的帖子

人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 阿芝 於 14-9-2008 15:39 發表
你需要佢
http://www.centamap.com/gc/home.aspx
搵左了....
原來我岩岩打錯字....唔怪得冇果個地址....

回復 77# 的帖子

玩得開心d 玩埋我個份喇.....
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 101653 於 14-9-2008 15:50 發表

搵左了....
原來我岩岩打錯字....唔怪得冇果個地址....
你過到o黎call我/paul la
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

各位玩埋我果份.......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 14-9-2008 15:51 發表

你過到o黎call我/paul la
我怕唔識落車

引用:
原帖由 阿芝 於 14-9-2008 15:51 發表
你又唔黎...哼...

係wo...聽日你係咪都去cpg個影相喪命團??

引用:
原帖由 101653 於 14-9-2008 15:55 發表

我怕唔識落車
咪叫你o係兆禧落lor,唔知的同師傅講到兆禧開門比你落車lor
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 14-9-2008 15:56 發表

咪叫你o係兆禧落lor,唔知的同師傅講到兆禧開門比你落車lor
冇兆禧呢個站架

果度叫湖畔樓

回復 82# 的帖子

做節嘛~~=3=

係呀。
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 83# 的帖子

講埋俾司機知邊座上幾多樓
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 101653 於 14-9-2008 15:58 發表

冇兆禧呢個站架

果度叫湖畔樓
你同佢講你o係兆禧o個個位落人地知ga la

引用:
原帖由 ZaMaR 於 14-9-2008 03:53 發表

架962搭過一次,冇記錯係經上環的...
大獲 記錯左第二架

引用:
原帖由 阿芝 於 14-9-2008 15:51 發表
咁我玩埋你果份喇

BY.101653

引用:
原帖由 Paul 於 14-9-2008 20:04 發表

咁我玩埋你果份喇

BY.101653
睇黎已經開始緊

發新話題