發新話題

明日中秋夜夜六至十一上我家燒野食打機觀月團

引用:
原帖由 阿芝 於 15-9-2008 05:22 發表
我果度冇車搭
不過怪叔叔都來左 有兩架車車^^
你講得掂怪叔叔由你果度安全地車我番西環咩??

回復 106# 的帖子

沙頭角同西環既朋友...你地都係自己講店數罷啦.....
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 阿芝 於 15-9-2008 05:10 發表
非常感激各界兄弟無啦啦遠赴來到我家樓下7-11食月餅......同我一齊過中秋....
好感動
我地只係戰略性撤退
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 阿芝 於 15-9-2008 02:03 發表
你地...做咩......成班打電話來唱歌?!
(又幾好聽.... )
係咪high大左.....................................
"如我知錯~~~可否乃念最初~~~最苦都快樂過~~~"
個個最少飲左成L

汽水
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 109# 的帖子

完全係一個自HIGH團囉..............
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 101653 於 15-9-2008 05:20 發表

我都係

ps.本來我都想過黎架....但唔知你果度有冇車答....
其實都有一個方法,就係o係阿芝o個邊坐n車去東涌,再o係東涌坐n車出上環

引用:
原帖由 101653 於 15-9-2008 05:08 發表

王子聽到發癲
震攝成功

回復 111# 的帖子

YEAHHHH 東涌好地方呀
人怕出名 芝怕肥/_\

早晨.....岩岩返到家沖左個涼...

at company
泉女對不起~
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

...我而家先番到屋企, 好死精神, 明明兩日都冇乜訓過...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 15-9-2008 08:50 發表
...我而家先番到屋企, 好死精神, 明明兩日都冇乜訓過...
王子好勁

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 15-9-2008 08:51 發表

王子好勁
我怕我有病...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 15-9-2008 08:52 發表

我怕我有病...
點解咁講

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 15-9-2008 08:53 發表

點解咁講
唔知...總之唔方好野.

發新話題