發新話題

K! >0<y

我要K~!!!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 15-9-2008 15:15 發表
我要K~!!!
流動k房
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 15-9-2008 15:27 發表

流動k房
炮....

今日去左cwb ceo.... 呵呵~
但1430-1700, 好少時間呀
2個人盛惠 $211 (including $10 membership fee!!!)

新歌冇一首識.

引用:
原帖由 boni 於 15-9-2008 23:24 發表
2個人盛惠 $211 (including $10 membership fee!!!)

新歌冇一首識.
2個半鐘......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 15-9-2008 23:45 發表

2個半鐘......
大約係1蚊1mins
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 34# 的帖子

咁貴既?!!
我通常都係平平地lunch k幾個鐘過癮下就算...=P
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 boni 於 15-9-2008 23:24 發表

新歌冇一首識.
紅日差唔多

我暑假番去個陣唱左次......
近呢2年既歌真係無咩邊首識

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 15-9-2008 23:56 發表

大約係1蚊1mins
我都冇計過...

引用:
原帖由 阿芝 於 16-9-2008 00:35 發表
咁貴既?!!
我通常都係平平地lunch k幾個鐘過癮下就算...=P
lunch k要好早既... 我要訓覺呀... haha

good news!!
頭先我又去左唱k (一係唔去, 一去就一星期去2次)
"加x紅" 逢星期三用"痕身"信用卡簽帳全單有7折!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我地3個人去叫左一set啤酒 埋單 $434, 冇限時間...
好抵呀!! 哈哈

回復 42# 的帖子

幾好咁喎!!!
不過星期三 好難約人>.<
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 18-9-2008 01:15 發表
  幾好咁喎!!!
不過星期三 好難約人>.
一堆失業同疑似無業遊民

回復 44# 的帖子

失學失業失救
人怕出名 芝怕肥/_\

發新話題