27 12
發新話題

完來,而家玩鎗,係以30M內比鎗主拉一下來定強弱,仿真

引用:
原帖由 ranger_hk 於 15-9-2008 15:01 發表
好老實,普通(冇咩特別問題果D)電鎗,加條M150 +11.1V,在冇特別防護下唔逃走地比任何人30M入面"拉一下"一匣,我真係頂唔順...
噤就唔係頂唔順 M150 +11.1V 啦!宜係頂唔順一匣啦
E,即係你頂得順,幾時出黎試一匣呀師兄

C兄我一直都冇話過我頂得順喎?!

引用:
原帖由 ranger_hk 於 15-9-2008 15:07 發表
C兄我一直都冇話過我頂得順喎?!
師兄,邊隻字又講過我會頂210%加10.8V呢??
請出LINK!!比10分鐘你,我唔修改任何POST

引用:
原帖由 mujiadam 於 15-9-2008 14:31 發表

即係咁,你頂唔順7.62,係唔係頂得順5.56先
可能頂到.22

噤我幾時話我會頂一匣呢?請出LINK!! THX!!

引用:
原帖由 ranger_hk 於 15-9-2008 15:23 發表
噤我幾時話我會頂一匣呢?請出LINK!! THX!!
師兄,由頭到尾冇啦啦我冇話會頂,冇話去頂,係你叫我頂,同一道理姐

引用:
原帖由 ranger_hk 於 15-9-2008 15:01 發表
噤就唔係頂唔順 M150 +11.1V 啦!宜係頂唔順一匣啦
師兄個計算方程式有無得提供下..我唔係好明x!!

點解頂唔順M150 +11.1V 同210% + 10.8V! 30m內拉一匣
就姐係頂唔順一匣既??

我頂唔到210% + 10.8V! 30m內拉一匣..但我頂得到一面單層廁紙力30m內拉一匣
咁條數又點計??

引用:
好老實,普通(冇咩特別問題果D)電鎗,加條M150 +11.1V,冇特別防護下唔逃走地比任何人30M入面"拉一下"一匣,我真係頂唔順...
噤C 兄言下之意即係頂唔順"在冇特別防護下"一支"M150 +11.1V",在"30M入面full 一匣啦"!
噤! 在同一"冇特別防護"以及 彈數為"一匣" 條件下 C 兄即可以頂得順啦!
小弟不材真係唔知點張210% + 10.8V改得強過M150 +11.1V, 所以咪問下C兄幾時得閒試試囉!
如果在同一"冇特別防護"+"火力下降"都頂唔順即邊道出問題!!

引用:
原帖由 ranger_hk 於 15-9-2008 15:51 發表

噤C 兄言下之意即係頂唔順"在冇特別防護下"一支"M150 +11.1V",在"30M入面full 一匣啦"
噤! 在同一"冇特別防護"以及 彈數為"一匣" 下 C 兄即可以頂得順啦!
小弟不材真係唔知點張210% + 10.8V改得強過M150 +11.1V ...
我幾話會強過 ,乜唔強過就要頂到,
師兄你唔不材,係我真係唔明你想表達D咩

引用:
原帖由 ranger_hk 於 15-9-2008 15:51 發表

噤C 兄言下之意即係頂唔順"在冇特別防護下"一支"M150 +11.1V",在"30M入面full 一匣啦"
噤! 在同一"冇特別防護"以及 彈數為"一匣" 條件下 C 兄即可以頂得順啦!
小弟不材真係唔知點張210% + 10.8V改得強過M150 +1 ...
你言下之意,即係報紙寫某君比巴士以時速100KM撞到,傷重死亡,如果同一個人,比架電單車以時速90KM撞埋去,就一定冇事?!

引用:
原帖由 mujiadam 於 15-9-2008 15:59 發表

你言下之意,即係報紙寫某君比巴士以時速100KM撞到,傷重死亡,如果同一個人,比架電單車以時速90KM撞埋去,就一定冇事?!
我在上班中.....唔會要我大聲放笑

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 15-9-2008 15:27 發表

師兄個計算方程式有無得提供下..我唔係好明x!!

點解頂唔順M150 +11.1V 同210% + 10.8V! 30m內拉一匣
就姐係頂唔順一匣既??

我頂唔到210% + 10.8V! 30m內拉一匣..但我頂得到一面單層廁紙力30m內拉一匣
咁條數又點計??
師兄你教教我啦

27 12
發新話題