發新話題

怪叔叔的"八月十五"慘被莊家凌辱

引用:
原帖由 阿芝 於 16-9-2008 02:40 發表
唔係我喎
o個日飲野唔係搞到佢咁夜,佢個ass 就唔會..........
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 16# 的帖子

我諗住佢個ass係商業用途 come捱d嘛...
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 阿芝 於 16-9-2008 02:41 發表
皮好食>V
X2

引用:
原帖由 阿芝 於 16-9-2008 02:44 發表
我諗住佢個ass係商業用途 come捱d嘛...
但係佢呢次係義務性服務,你搞佢咁耐,錢又收唔到,佢除左ass痛,心都痛埋 (我估)
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 19# 的帖子

我點知佢咁咋喎.......
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 16-9-2008 02:47 發表

但係佢呢次係義務性服務,你搞佢咁耐,錢又收唔到,佢除左ass痛,心都痛埋 (我估)
ASS痛得黎仲無錢收.........
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 ZaMaR 於 16-9-2008 02:47 發表

X2
話哂都係奇華~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

回復 21# 的帖子

平日就要好好保養下喇
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 22# 的帖子

嘿 今個中秋節既第一啖月餅 就係你個ass 多謝哂!
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 HunterX 於 16-9-2008 03:15 發表

重有d 醫藥費都無

老頭你果然係

最佳的悲劇主角

回復 25# 的帖子

幫我簽個名........

響張支票度
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 HunterX 於 16-9-2008 03:15 發表

今返去用D針綫連下應無事架啦

回復 27# 的帖子

織織復織織...
老頭當戶織...
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 Paul 於 16-9-2008 03:25 發表

今返去用D針綫連下應無事架啦
呢d算唔算係補x

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 16-9-2008 03:45 發表

呢d算唔算係補x
我諗唔到你個X 即係咩野....
人怕出名 芝怕肥/_\

發新話題