25 12
發新話題

有幾多師兄上左雷曼呈獻無期郵輪之旅呀

有幾多師兄上左雷曼呈獻無期郵輪之旅呀

負債六千幾億美金(往生淨土都唔知燒唔燒到咁多落去).....
呢隻億萬郵輪有無帶走你D錢呀,小弟都無直擊要害,但都上左今日隻郵輪
恆指埋門黎架直通車拉返窄九百點最後都由直通車變返地鐵
希望呢兩日AIA頂著唔好死...死埋真係IFC見

AIA真係唔好有事住呀...

有事的話咪賣比D歐洲佬

引用:
原帖由 louisli 於 16-9-2008 17:19 發表
AIA真係唔好有事住呀...
AIA真係有危危地..70個幾跌到得返3個幾無左7成幾,信貸又減評
..我唸今晚美佬應該出手救AIA既....如果見死不救美市真係唔洗反身
聽日隻船坐得仲多人....今日尾市既升勢至怕係為迎接聽日既跌勢....

引用:
原帖由 Paul 於 16-9-2008 17:21 發表
有事的話咪賣比D歐洲佬
今之雷曼都係衰響政府唔肯墊底英國佬唔買先捌捌
歐洲佬睇你快D死

跌多D啦005.........
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 16-9-2008 17:35 發表
跌多D啦005.........
涾打就無左條6億街數
大苯象唔知有無份呢...房貸上次大象周身傷...今次唔知走唔走得甩

AIA 同AIG係子母關係, 不過AIG死AIA唔會有事, 大家放心

AIG死=我失業
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 亞延 於 16-9-2008 18:14 發表

涾打就無左條6億街數
大苯象唔知有無份呢...房貸上次大象周身傷...今次唔知走唔走得甩
大苯象都唔會有事, 大苯象主要收入來自散戶, 唔係咧d愆生工具
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 MF 於 16-9-2008 18:50 發表

大苯象都唔會有事, 大苯象主要收入來自散戶, 唔係咧d愆生工具
無錯, 005既基本業務無受直接影響~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 亞延 於 16-9-2008 17:26 發表

歐洲佬睇你快D死
荷蘭佬呀...法國佬呀...你地在何方呀?

引用:
原帖由 Paul 於 16-9-2008 19:41 發表

荷蘭佬呀...法國佬呀...你地在何方呀?
佢地自身難保, 歐洲個經濟比美國仲差

引用:
原帖由 亞延 於 16-9-2008 17:26 發表

歐洲佬睇你快D死
墊底就成個美國經濟攬住一齊死

引用:
原帖由 MF 於 16-9-2008 19:45 發表

佢地自身難保, 歐洲個經濟比美國仲差
美國而家受緊既都係自己一手一腳俾坑自己踩.....再連帶拖垮地球村經濟
呢幾個月有排同佢捱

唔知會唔會第二次 Great Depession??
有的話就有可能令某人預言成真.........

25 12
發新話題