發新話題

連食4天當早餐 男子狂吃月餅膽結石

我食半個都覺得好夠.........

我得2盒百蓮蓉
不過我成家都鐘意食黃蓮蓉

引用:
原帖由 阿芝 於 16-9-2008 21:54 發表
我人緣唔好.....
same here
我只收到怪叔叔半個八月十五皮.....

引用:
原帖由 Paul 於 16-9-2008 21:57 發表

你就好...

我家有成幾盒要清
我開左兩盒....仲有7盒未開....

死啦....我當薯片咁食....會唔會有問題....

回復 18# 的帖子

半個 八月十五 皮 哈哈哈
怪叔叔既ass好珍貴架~ 分到皮都要存心感激
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

回復 19# 的帖子

errrr...唔係幾好囉.....
少食少食..
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 ZaMaR 於 17-9-2008 00:46 發表

same here
我只收到怪叔叔半個八月十五皮.....
唔係4分之1咩
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 101653 於 17-9-2008 02:05 發表

我開左兩盒....仲有7盒未開....

死啦....我當薯片咁食....會唔會有問題....
唔會的,一日食一個做早餐飽足全日
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 阿芝 於 17-9-2008 02:07 發表
少食少食..
我o拍親最少都一個wo....

引用:
原帖由 louisli 於 16-9-2008 22:10 發表

1 x 自買
1 x 親友送
2 x 公司送
1 x 女友送
1 x 爸爸公司送
哇哇哇.....
引用:
原帖由 sunny2014 於 16-9-2008 22:13 發表
睇下先…
有舊餅卷…有親戚送…有阿媽D朋友送…
仲有老豆D客戶/下屬同生意伙伴送…
有盒好似係中二班主任送…
加埋有成9~10盒(四個雙黃果隻)
哇哇哇哇
班主任都有?!
唔係應該你送俾佢架咩?!?!
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 17-9-2008 02:07 發表
少食少食..
佢唔怕的

回復 24# 的帖子

咁強大?!
迷你咋掛,...?!?
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 22# 的帖子

仲有1/2皮響我度
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 26# 的帖子

明白....係我怕者...佢好明顯有大把quota...
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 17-9-2008 02:09 發表

哇哇哇.....

哇哇哇哇
班主任都有?!
唔係應該你送俾佢架咩?!?!
班主任收得太多唔要比佢咋

發新話題