發新話題

連食4天當早餐 男子狂吃月餅膽結石

引用:
原帖由 阿芝 於 17-9-2008 02:09 發表
咁強大?!
迷你咋掛,...?!?
4黃
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 30# 的帖子

全班派?!
月餅盒回收日/ 月餅回收日....
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

回復 31# 的帖子

不要....T^T
蛋黃唔好食既 乾爭爭>.<
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 17-9-2008 02:09 發表
咁強大?!
迷你咋掛,...?!?
咁大個到啦....

ps.今日又清左兩個

回復 34# 的帖子

=.= .....errr.....慢慢食好d喎....唔太健康呀阿仔...
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 17-9-2008 02:10 發表
明白....係我怕者...佢好明顯有大把quota...
我要增肥阿

引用:
原帖由 101653 於 17-9-2008 02:21 發表

我要增肥阿
a變e計劃
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 37# 的帖子

我知! 你講個胸!
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 17-9-2008 02:23 發表
我知! 你講個胸!
不過,之前講補x o個個你都未知係乜

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 17-9-2008 02:22 發表

a變e計劃
發脾氣架

回復 39# 的帖子

我已經完全忘了...........
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 40# 的帖子

好啦好啦 我唔講了 唔好嬲~~
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 17-9-2008 02:26 發表
好啦好啦 我唔講了 唔好嬲~~
我唔要胸阿....我唔要阿....

引用:
原帖由 101653 於 17-9-2008 02:25 發表

發脾氣架
sorry,唔講

因為講錯左係aa變i

引用:
原帖由 101653 於 17-9-2008 02:27 發表

我唔要胸阿....我唔要阿....
切左佢

發新話題