發新話題

連食4天當早餐 男子狂吃月餅膽結石

回復 60# 的帖子

叮叮! 疑團解決了!
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

回復 59# 的帖子

我地可以做朋友架~~
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 101653 於 17-9-2008 02:39 發表

火星人唔識同月巴星人溝通....
無一個中介語言
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 63# 的帖子

需要讀番個翻譯課程增值下...
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 17-9-2008 02:40 發表

無錯,邏輯上可以咁理解
係平....但係件衫突起左....
唔係大阿!!!

回復 65# 的帖子

你.....裝假的?!
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 66# 的帖子

我情願你話我裝假狗總好過你話我有....

回復 67# 的帖子

咁你裝左d咩呀即係
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 101653 於 17-9-2008 03:06 發表
我情願你話我裝假狗總好過你話我有....
但你的確係.........ar ma
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 阿芝 於 17-9-2008 03:07 發表
咁你裝左d咩呀即係
唔知牙...等緊你開估囉...

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 17-9-2008 03:07 發表

但你的確係.........ar ma
係咩阿!??

引用:
原帖由 101653 於 17-9-2008 03:07 發表

唔知牙...等緊你開估囉...
裝左個癌瘤

回復 70# 的帖子

開...問估?!??!?!!!!

errrrrr.....呢d咁神聖既任務 我都係交番俾男孩子做啦......
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 17-9-2008 03:08 發表

裝左個癌瘤
唔係阿!!!!

引用:
原帖由 阿芝 於 17-9-2008 03:10 發表
開...問估?!??!?!!!!

errrrrr.....呢d咁神聖既任務 我都係交番俾男孩子做啦......
係交比醫生

發新話題