發新話題

CGF屠龍日

引用:
原帖由 阿芝 於 17-9-2008 02:12 發表
阿paul哥就係去齋睇 好似悶親佢咁...
paul哥佢受過自己的sniper課程訓練,佢唔會怕的
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 16# 的帖子

不過sniper都要食飯....
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 阿芝 於 17-9-2008 02:17 發表
不過sniper都要食飯....
paul哥已經去到臻境,佢係可以靠呼吸都可以當進食
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 18# 的帖子

咁個飯留俾我好了
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 17-9-2008 02:24 發表
咁個飯留俾我好了
月............死你

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 17-9-2008 02:25 發表

月............死你

回復 20# 的帖子

月巴星人都有權食飯既!
人怕出名 芝怕肥/_\

我...睇都未睇我果3xx張raw....

引用:
原帖由 阿芝 於 17-9-2008 02:26 發表
月巴星人都有權食飯既!
唔阻止你的,不過唔好申自己月  巴lor

回復 23# 的帖子

辛苦atm將我450張轉哂做jpg再send番俾我.....都係靠哂佢咋我...
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 ZaMaR 於 17-9-2008 02:26 發表
我...睇都未睇我果3xx張raw....
我果日去果d都係...

回復 24# 的帖子

鳴....
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 26# 的帖子

揀相都揀到我悶...好似張張都唔得咁...
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 17-9-2008 02:32 發表
鳴....
做多d 運動la

引用:
原帖由 adrianyahk 於 17-9-2008 02:31 發表

我果日去果d都係...
我開始會放棄影raw,因為影完又要轉又要改,太煩

發新話題