發新話題

CGF屠龍日

回復 29# 的帖子

一齊去打波哩~~~
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

回復 30# 的帖子

我一向都唔用raw的...
又唔係咩重要相...廢事攪咁多...
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 17-9-2008 02:39 發表

我開始會放棄影raw,因為影完又要轉又要改,太煩
我轉左影RAW+L... 點都有張Jpeg俾自己懶,正先再執~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 17-9-2008 02:40 發表

我轉左影RAW+L... 點都有張Jpeg俾自己懶,正先再執~
我都係一時時先用呢個
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

我張card得1GB.....所以....
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 17-9-2008 02:46 發表
我張card得1GB.....所以....
影jpg 都好夠
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 36# 的帖子

係架 影到290左右
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 17-9-2008 02:39 發表
一齊去打波哩~~~
兩個都唔係住同一區的人點打

回復 38# 的帖子

中間點...
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 17-9-2008 03:01 發表
中間點...
o係山頭打籃球

回復 40# 的帖子

型囉咪.........
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 17-9-2008 03:04 發表
型囉咪.........
跌左粒波落山都唔知點汁

回復 42# 的帖子

咁就要靠怪叔叔個friend喇...
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 17-9-2008 03:11 發表
咁就要靠怪叔叔個friend喇...
佢係揸車下山快je,唔係轆落山執波快wor

回復 44# 的帖子

差唔得幾多啦豈~
人怕出名 芝怕肥/_\

發新話題