27 12
發新話題

全球金融海潚之下....

全球金融海潚之下....

呢次睇黎都有排搞

真係好似做戲咁,初時仲以為係d惡搞野,原來係堅既...
http://www.youtube.com/watch?v=ERtDaAtkvhQ

不過呢個世界咩時候都有人pk有人發達,
有無師兄睇好d咩野?

無,等海潚後買野
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

師兄,點為之海潚後?

我好後悔 , 萬8點個陣我話落到萬6入貨......

而家萬6 , 我冇錢入貨......

未必係壞事黎既餅餅~

唔得 !!

落去搵安信兄弟 !!

塞翁失馬呀老友~~~~~~~~~~~~~

兩條油比人炒到傻左!!!

我想知後面o個2條友做咩
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 18-9-2008 15:09 發表
我想知後面o個2條友做咩
惡搞ing

今日個港股都唔知咩事啦....大奇蹟日
我後悔今朝看市時點解唔報工傷
睇著佢3.5到收市4蚊~~~~~~不過.........
馬後炮往往都係美好的

引用:
原帖由 亞延 於 18-9-2008 16:35 發表
馬後炮往往都係美好的
入左熊市, 下個星期咪又會慢慢跌返

市場都無一D真正GOOD NEWS 會使佢V型反彈, 又唔係跌過左真正實力上應有既指數

呢期係咁架喇,吊下吊下咁跌,唔係d大手點走貨?

你地覺唔覺個市十一月前會見萬五....唔知點解我覺得而家個市好似無野託咁
係咁跌......大圍加埋港市.....好多大公司都頂唔順....個煲而家都噴泡中...我自問真係大淡友
唸兩年都係小心為妙

引用:
原帖由 亞延 於 18-9-2008 16:35 發表
馬後炮往往都係美好的
因為歐洲,瑞士同日本決定向市場注資.

27 12
發新話題