18 12
發新話題

分辦馬記同大陸AUG問題

分辦馬記同大陸AUG問題

各位師兄可唔可以教下師弟點樣分馬記同大陸AUG,外觀分唔分到??

馬老二個身有有 "marui"字樣

我想問AUG岩唔岩新手玩?保養容易嗎?如果想買二手槍要注意d咩?咁驗槍又要點?thx

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 3-3-2007 18:03 發表
我想問AUG岩唔岩新手玩?保養容易嗎?如果想買二手槍要注意d咩?咁驗槍又要點?thx
if your are just start to play wargame, i suggest you to buy a first hand gun ......
long time no play ....

引用:
原帖由 yamakas 於 3-3-2007 18:37 發表

if your are just start to play wargame, i suggest you to buy a first hand gun ......
Could you tell me why i should buy a hand gun first??

which hand gun are suitable for beginner? thank you~~

想買大陸AUG就買金弓啦
質素唔錯

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 3-3-2007 19:32 發表
which hand gun are suitable for beginner? thank you~~
有D人賣二手槍會呃人,可能入面D件少左,冇得試,買返去先知係壞就唔好啦,如果果個賣槍既人潛左水仲弊,回唔到水比你
你去槍街D賣國狗既鋪有得比你試,同埋一般係唔過$600,有保證D

引用:
原帖由 Northwood 於 3-3-2007 19:42 發表

有D人賣二手槍會呃人,可能入面D件少左,冇得試,買返去先知係壞就唔好啦,如果果個賣槍既人潛左水仲弊,回唔到水比你
你去槍街D賣國狗既鋪有得比你試,同埋一般係唔過$600,有保證D
請問國狗係..?
入gas的手槍射程幾多?有冇得改?保養如何?
fps為何物?
Marui - M92F Bio Hazard Samuri Edge STD 覺得點?

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 3-3-2007 19:58 發表

請問國狗係..?
入gas的手槍射程幾多?有冇得改?保養如何?
fps為何物?
Marui - M92F Bio Hazard Samuri Edge STD 覺得點?
射程唔計較得
fps係指每秒幾多英尺
如果馬記用134a氣就OK,包唔會咁快爆滑架

係呀~呢支用134a氣,但如果爆左滑架有冇得整?

129美金買唔買得過??

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 3-3-2007 19:29 發表

Could you tell me why i should buy a hand gun first??
buy a first hand gun = New gun!!

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 3-3-2007 20:16 發表
係呀~呢支用134a氣,但如果爆左滑架有冇得整?
換滑架就得

買呢支"包乞食"不如買返老馬226 , 仲可以有餘錢買匣
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

18 12
發新話題