發新話題

[更新]唱k版聚吹水區

引用:
原帖由 阿芝 於 22-9-2008 01:15 發表
你快d拉多d人來join啦~
咁少人 唔成事架~
一提到青瓜樹下....d人嚇走哂....

ps.如果....我指如果....我有個唔係cgf既fd想join....得唔得??

引用:
原帖由 101653 於 22-9-2008 01:18 發表

一提到青瓜樹下....d人嚇走哂....

ps.如果....我指如果....我有個唔係cgf既fd想join....得唔得??
開一個acc.好難ga 咩
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 31# 的帖子

囡囡?
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 22-9-2008 01:26 發表

開一個acc.好難ga 咩
佢玩forum最長時間只有兩日....
兩日後就唔記得左個forum同佢既ac名....

引用:
原帖由 阿芝 於 22-9-2008 01:28 發表
囡囡?

回復 35# 的帖子

講笑者~
我個人來說唔介意既^^
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 101653 於 22-9-2008 01:29 發表

佢玩forum最長時間只有兩日....
兩日後就唔記得左個forum同佢既ac名....
開一個報左係為左方便我地點人陣間預10個,個個都帶多幾個的,我地點book房
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 阿芝 於 22-9-2008 01:30 發表

講笑者~
我個人來說唔介意既^^
你仔囡都殺的,梗係無所謂la

回復 37# 的帖子

咁...唔係既~
如果要帶朋友來 一早講定就可以計到人數了~ ^^
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 22-9-2008 01:31 發表

開一個報左係為左方便我地點人陣間預10個,個個都帶多幾個的,我地點book房
冇....我話如果ja....
如果真係去既....我幫佢開一個報名又有咩所謂....

回復 38# 的帖子

你...
咩意思先~~~
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 40# 的帖子

唔好濫用資源
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 22-9-2008 01:33 發表
你...
咩意思先~~~

你覺得有咩意思

我呢d老餅好耐冇聽歌了.......新歌唔識唱

引用:
原帖由 阿芝 於 22-9-2008 01:34 發表
唔好濫用資源
事有兩邊睇法,有資源又唔用係浪費資源

發新話題