發新話題

[更新]唱k版聚吹水區

回復 44# 的帖子

唱beyond!!
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

回復 43# 的帖子

車~ =3=
收番埋你把刀仔先同你講~
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 45# 的帖子

完全反駁不能....u win
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿明 於 22-9-2008 01:35 發表
我呢d老餅好耐冇聽歌了.......新歌唔識唱
舊的都得ga ma

我去唱k,成日都係點beyond d歌
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 阿芝 於 22-9-2008 01:36 發表
車~ =3=
收番埋你把刀仔先同你講~
剛切月餅食,緊係有把刀o係手ga la
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 阿芝 於 22-9-2008 01:37 發表
完全反駁不能....u win
回避不能之後,又多個反駁不能

回復 49# 的帖子

我試過 獨自坐響k房 點哂所有beyond MTV呆坐逐首聽....
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 50# 的帖子

7仔飯盒囉咪得囉...
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 22-9-2008 01:38 發表

剛切月餅食,緊係有把刀o係手ga la
我仲有5盒....

回復 54# 的帖子

星期5囉埋出來食啦~
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 51# 的帖子

我發覺我經常都係處於劣勢....
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 22-9-2008 01:41 發表
星期5囉埋出來食啦~
劈酒嗌咪食月餅!!?

引用:
原帖由 阿芝 於 22-9-2008 01:40 發表
7仔飯盒囉咪得囉...
我o係屋企有刀唔用,到專程去7仔攞,係唔係大費周章左少少呢??

回復 58# 的帖子

梗有一間響左近嘛~
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 57# 的帖子

食少少者~~=P
人怕出名 芝怕肥/_\

發新話題