發新話題

[更新]唱k版聚吹水區

引用:
原帖由 阿芝 於 22-9-2008 01:42 發表
我發覺我經常都係處於劣勢....
對周邊的野反應過慢

我就快過龍
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 阿芝 於 22-9-2008 01:45 發表
食少少者~~=P
月巴星人會將你同化架wo....你肯定要食??

回復 61# 的帖子

咪咁啦..我盡哂力load架喇...

莊家快d報名唱k啦~~
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 阿芝 於 22-9-2008 01:40 發表
我試過 獨自坐響k房 點哂所有beyond MTV呆坐逐首聽....
獨坐在路邊街角,冷風吹醒,默默地陪著我的孤影.......
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 62# 的帖子

我就是月巴星人.....
不過近日又唔太想食月餅了~
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 64# 的帖子

一起高呼rock&roll~~~~~
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 22-9-2008 01:45 發表
食少少者~~=P
悅爸

引用:
原帖由 阿芝 於 22-9-2008 01:48 發表
一起高呼rock&roll~~~~~
o個首歌係咩名??

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 22-9-2008 01:48 發表

悅爸
佢就快絕食架喇....

引用:
原帖由 101653 於 22-9-2008 01:49 發表

佢就快絕食架喇....
咁係無用ga,要多d做運動

回復 64# 的帖子

再見理想
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 70# 的帖子

哎唷....
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 69# 的帖子

絕食....響香港真係有d難度...
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 22-9-2008 01:52 發表
哎唷....
做運動 做運動 做運動 做運動 做運動

回復 74# 的帖子

知喇知喇....

喂呀 呢個係唱K版聚唱水區 做咩又番番去月巴問題架~~
離哂題其他人就唔入來睇架喇>_<
人怕出名 芝怕肥/_\

發新話題