發新話題

其實飲酒大家會訓定係醒?

回復 30# 的帖子

你地係咪癲架~~~
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 阿芝 於 22-9-2008 21:11 發表
你地係咪癲架~~~
非常正常
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

我未飲到會湯...最多都係暈暈下,郁唔到,不過好清醒,係咁講野..

呀 點樣可以快d散酒氣呢?
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 22-9-2008 21:36 發表
呀 點樣可以快d散酒氣呢?
熱水沖一陣,之後用凍水沖
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 35# 的帖子

沖...身?
凍水沖身會慘叫架喎!!
人怕出名 芝怕肥/_\

未到頂會好清醒,不過會係咁食野=.="
一到就斷片,到時搵人係後樓梯拖我番黎.................

回復 37# 的帖子

飲到幾多先會斷片?!!!
好似...真係好得人驚咁....
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 HunterX 於 22-9-2008 12:57 發表
完全唔覺~~~!!!
因為佢唔醉都會發呆

我....我係唔係都訓得著

回復 39# 的帖子

就中了重點?!?!!!!
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 22-9-2008 22:15 發表
飲到幾多先會斷片?!!!
好似...真係好得人驚咁....
我自己都唔知.......... 多數係咁比人隊先會
不過我而家都係試過一次 人地係後樓梯搵番我!!

回復 41# 的帖子

好..好彩有人執番你....
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 22-9-2008 22:33 發表
好..好彩有人執番你....
係牙果次真係好彩,不過我係昏左之後半個鐘先比人搵番......

回復 43# 的帖子

豈碼大家醉到死蛇爛鱔 都仲有人記得你唔見左........
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 22-9-2008 22:39 發表
豈碼大家醉到死蛇爛鱔 都仲有人記得你唔見左........
其實果次咁好彩有人又要湯....又係去後樓梯,咁先發現我...
佢仲要叫醒我問,點解你係到既

發新話題