發新話題

其實飲酒大家會訓定係醒?

回復 45# 的帖子

下次...都係留番一個半個清醒d既做後勤好d喎.....
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 阿芝 於 22-9-2008 22:43 發表
最慘唔係個個咁聽話可以停手唔飲......

回復 47# 的帖子

你做後勤吧!!!
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 22-9-2008 22:46 發表
你做後勤吧!!!
我唔做後勤
我搵人做

回復 49# 的帖子

猜輸果個扶哂大家番屋企
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 22-9-2008 23:09 發表
猜輸果個扶哂大家番屋企
4個人1team,猜輸果個做後勤!!
走果個比錢坐的士 送人番去!!

所有古代詩人未醉就寫唔到好詩;飲左酒後就會出到好詩!咁你話佢平時醒D or 酒後醒D?

引用:
原帖由 阿芝 於 22-9-2008 21:42 發表
沖...身?
凍水沖身會慘叫架喎!!
到你飲得好勁的時候,你就唔係好覺好凍,而且你之前沖左熱水加快左d酒力

當然,你頂唔到的可以較番有少少暖的水沖
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 阿芝 於 22-9-2008 22:43 發表
一個半個可以收拾到咩,上次我地3個送你一個似乎都唔夠播
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 阿芝 於 22-9-2008 16:30 發表
係?!
睇你上次幾精神就知啦~~!!!!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 22-9-2008 23:50 發表

睇你上次幾精神就知啦~~!!!!
佢係企o係度精神,一坐就

搖下搖下, 好唔集中, 聽唔鬼到人講野~~
冷眼對血路~ 寂寞是命途~

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 22-9-2008 23:50 發表

一個半個可以收拾到咩,上次我地3個送你一個似乎都唔夠播
咁大獲!!

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 22-9-2008 23:52 發表

佢係企o係度精神,一坐就
仲識企起身跑就夠啦~~~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 23-9-2008 00:28 發表

仲識企起身跑就夠啦~~~~
為左乜都唔記得就追住人o黎打

發新話題