17 12
發新話題

[認真] 火!!!

火!!!

當我剛剛石血來潮
去個袋到令書溫ge時候
我呀媽煲緊佢d韓劇期間,佢望都無望過我
無喇喇就話"唔洗讀書呀你!!"[語氣極差]
我d火由0就爆上100
為左唔同佢曹就令成個袋入左返房溫
佢睇完左一集又話
"唔洗讀書呀你!!"
我個火就爆左.......
兒家係到念係咪我錯喇
係咪溫書前好似d日本人食飯咁"我溫書喇"
咁先得......................
仲有佢兒家為左控制我,俾日糧我
我聽日份糧冇硬,點返學.......

下次記得大叫"我溫書喇", 包你媽媽以後冇聲出
用住自己d錢返學先lor....
5D mark II
Canon PowerShot S90
580EX II
Sigma 24-70mm F2.8 EX DG HSM
EF 50mm F/1.8 II

點返20.......

引用:
原帖由 0608 於 24-9-2008 21:05 發表
當我剛剛石血來潮
去個袋到令書溫ge時候
我呀媽煲緊佢d韓劇期間,佢望都無望過我
無喇喇就話"唔洗讀書呀你!!"[語氣極差]
我d火由0就爆上100
為左唔同佢曹就令成個袋入左返房溫
佢睇完左一集又話
"唔洗讀書呀你 ...
0000都未到咁快諗聽日d 野

搞掂左你溫書,同功課d 野好過la
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

努力溫緊
兒家好難專心

回復 2# 的帖子

到是佢又話「衰仔,無禮貌」
點算?

回復 6# 的帖子

係咪要改做
"媽大人,我要先行告辭,小弟要到房間自修"

引用:
原帖由 0608 於 24-9-2008 21:21 發表
努力溫緊
兒家好難專心
而家緊係難專心la,又上cgf又溫書,off左部腦溫書la
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

我屋企人都係,食緊飯咬緊果件餸,都會話:做咩唔食xxx呀?
我即刻吐返出來比佢睇

引用:
原帖由 louisli 於 24-9-2008 22:15 發表
我即刻吐返出來比佢睇
阿媽永遠都有d 搞事的問題

打屋企個電話no.,接左又問你係咪o係屋企,吹脹

引用:
原帖由 louisli 於 24-9-2008 22:15 發表
我即刻吐返出來比佢睇
我又係wo....我咬住條菜既時候....

阿麻:衰仔....成隻食肉獸咁....食條菜啦!!....

我:

回復 11# 的帖子

我都試過
我打開個口俾佢睇

媽媽好偉大ga! 唔俾大家話自己媽媽!!

其實...d 阿媽通常都係Hea住咁講呢d野....你同佢認真,你就已經輸左!!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-9-2008 23:10 發表
媽媽好偉大ga! 唔俾大家話自己媽媽!!

其實...d 阿媽通常都係Hea住咁講呢d野....你同佢認真,你就已經輸左!!
我成日當左呢d係笑話

回復 13# 的帖子

我輸左.........

17 12
發新話題