39 123
發新話題

heroes迷請進

heroes迷請進

有無人睇左第三季。

阿公都係fans黎喎無記錯!

今季好似越黎越亂。。。好驚會變左迷咁,唔知佢之後講咩。。。

博士變蛛蛛俠,睇黎佢會變壞蛋
peter阿媽又多左個仔。。咩黎呀。。
伊藤出龜波氣功個下我笑左。

可能遲下死左個d角色都會重新

其實而家<lost>重有無??

heroes 如果繼續咁出的都有一個問題要降決,好似廣雄成日穿梭時空,睇到未來的一d 事,但之後佢地又阻止左,咁實際上佢去左的係一個同佢地時空平衡的時空,定係一個真正的未來,唔解決呢個邏輯的,繼續追又似乎無乜意思
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

我睇完第一季停左,第一季已經覺得拖得太慢喇,遲下出得齊D再睇啦。
反而依家追返lost,就黎睇完第二季。

引用:
原帖由 HugoLaLaLa 於 24-9-2008 21:46 發表
我睇完第一季停左,第一季已經覺得拖得太慢喇,遲下出得齊D再睇啦。
反而依家追返lost,就黎睇完第二季。
lost個節奏重慢,season1都ok,season2開始已經........
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

莊家你應該未睇第三季既頭兩集,因為你講既問題第一二集已經解釋左,要唔要?send俾你

引用:
原帖由 b.jam 於 24-9-2008 22:12 發表
莊家你應該未睇第三季既頭兩集,因為你講既問題第一二集已經解釋左,要唔要?send俾你
你咁講,搞到我癮起 ,sd 比我la

收野呀!!msn

睇左season3 頭2集,如果咁睇就直接解決左season1出現過的野,不過蝴蝶效應的問題,仍然會o係season3出現

引用:
原帖由 b.jam 於 24-9-2008 21:32 發表
博士變蛛蛛俠,睇黎佢會變壞蛋
peter阿媽又多左個仔。。咩黎呀。。
伊藤出龜波氣功個下我笑左。

可能遲下死左個d角色都會重新
博士係朝去season 1佢同sylar合作o個個方向

至於peter媽個新仔,如果睇peter的能力,似乎佢同peter係兄弟的都講得通的,

不過nathan唔知係因為自己的幻覺(兩兄弟都可以吸人地d異能)定係死左o個個真係可以番生

parkman 醒番o個野真係幾好笑

我反而想快d知啦啦隊長之後有咩新的異能

啦啦隊長直頭可以屈機
叫佢前男友抱住佢飛黎飛去佢仲唔玩晒
無感覺,又無限復活。。
勁過超任博士

syla & peter係兩兄弟。。咁會唔會之後syla會做番好人打博士?

引用:
原帖由 b.jam 於 25-9-2008 03:02 發表
啦啦隊長直頭可以屈機
叫佢前男友抱住佢飛黎飛去佢仲唔玩晒
無感覺,又無限復活。。
勁過超任博士
都唔係,佢無好似sylar同peter兩個之前吸左人地d異能咁可以打人,刀槍不入但無得還拖都係無用

引用:
原帖由 b.jam 於 25-9-2008 03:06 發表
syla & peter係兩兄弟。。咁會唔會之後syla會做番好人打博士?
不過,tracy的異能終於都定左,唔係好似之前咁靈魂分裂(基本上佢係人格分裂)

引用:
原帖由 b.jam 於 24-9-2008 21:29 發表
今季好似越黎越亂。。。好驚會變左迷咁,唔知佢之後講咩。。。
唔洗擔心, 美國佬拍劇, 收得就一定會好迷咁, 一直拍一直拍.....
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

39 123
發新話題