發新話題

請問一下各位係做邊行架?

引用:
原帖由 gtoray 於 25-9-2008 18:28 發表
姑爺仔~
原來你就係大宇哥

我做警司架.....點解冇人信.....

引用:
原帖由 101653 於 25-9-2008 19:31 發表
我做警司架.....點解冇人信.....
未見過D..............的警司
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 25-9-2008 17:27 發表
屋企量地官,1個月
+1,3個月

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 25-9-2008 19:33 發表

未見過D..............的警司
你見我平時成日同D行街既軍裝咁FD就知啦....
每次行過都問我借張身份證黎睇下我英俊既樣貌....我又唔介意借比佢睇WO....
佢地有個伙計....便衣黎既....佢個頭前面汁頭髮到口咁滯....
我成日係度諗....佢係便衣....咁我咪係警司??

我係CS裡面做參謀總長...

引用:
原帖由 101653 於 25-9-2008 19:42 發表

你見我平時成日同D行街既軍裝咁FD就知啦....
每次行過都問我借張身份證黎睇下我英俊既樣貌....我又唔介意借比佢睇WO....
佢地有個伙計....便衣黎既....佢個頭前面汁頭髮到口咁滯....
我成日係度諗....佢係便衣 ...
警司都要比證比人睇,呢個警司真係
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

全職學生

我係汽車維修員,所以有把士把拿傍身係好正常同合理.............

老豆

全職死神.......剛出外工幹回來.......

正接受9981難的學生

引用:
原帖由 gf13vergil 於 25-9-2008 21:28 發表
正接受9981難的學生
唔好做lor

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 25-9-2008 21:37 發表

唔好做lor
有書讀重要"ge-gi-gut-gut"...

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 25-9-2008 21:37 發表

唔好做lor
想唔做都唔得  
你唔系話去做   security

發新話題