發新話題

網聚完成

好暈

回復 46# 的帖子

少左你同hugo呀! >m<
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

回復 31# 的帖子

見pm啦大師亨~ =)
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 louisli 於 27-9-2008 23:11 發表
好暈
超越左黃家緯的拍攝手法
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 42# 的帖子

阿龍?講野???
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 49# 的帖子

莊家衛
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 21# 的帖子

我終於成功一滴都冇飲過
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 27-9-2008 23:15 發表
阿龍?講野???
問龍哥
你o個時出左去搵番atm番o黎
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 14# 的帖子

放過我啦你地~~~~~~~~~
我唔識跳舞架真係~~~~~~~~~
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 27-9-2008 23:16 發表
我終於成功一滴都冇飲過
出事la

回復 53# 的帖子

佢左講咩野唔俾得我知??
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 55# 的帖子

咩出事?
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 27-9-2008 23:18 發表
放過我啦你地~~~~~~~~~
我唔識跳舞架真係~~~~~~~~~
跟公主學la

引用:
原帖由 阿芝 於 27-9-2008 23:18 發表
佢左講咩野唔俾得我知??
都係問龍哥la

回復 58# 的帖子

我又點能夠接近到呀公主既level丫....
人怕出名 芝怕肥/_\

發新話題