29 12
發新話題

[27/9]ATM生日快樂~~>v<y

[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 27-9-2008 20:39 發表
http://www.civiliangunner.com/cg ... p;extra=&page=1

上年講5Dmk2, 今年到依傢都末有得買

引用:
原帖由 ATM 於 27-9-2008 20:59 發表

上年講5Dmk2, 今年到依傢都末有得買
未有得比你買je

不過,阿芝出的post都係差唔多
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 27-9-2008 21:09 發表

未有得比你買je

不過,阿芝出的post都係差唔多
芝姐係CGF的生日大使!

回復 18# 的帖子

被你挖番出來添?!
哎呀...咁呀......咁.... 雖然我係來來去去果幾句....
但係我真係誠意架 只係詞窮咋嘛... >.<
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

回復 19# 的帖子

謝謝你
不過都係叫番我小梅啦....
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 27-9-2008 23:10 發表
  被你挖番出來添?!
哎呀...咁呀......咁.... 雖然我係來來去去果幾句....
但係我真係誠意架 只係詞窮咋嘛... >.
都係o係論壇第一版d flash閃左呢張圖

回復 22# 的帖子

咁巧合?!
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 27-9-2008 23:19 發表
咁巧合?!
間唔中都有,不過見個topic名好似,但我又無post圖,跟手就click入去睇...........

回復 24# 的帖子

咁我邊記得咁多喎....年年都有今日嘛...
人怕出名 芝怕肥/_\

Happy B'day~~

遲左少少, 生日快樂!!

生日快樂

Thx all !!

29 12
發新話題