發新話題

[認真] 當年登月

回復 15# 的帖子

好似除左美國冇第二個國家上過去~
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

不久既將來,中國會係第二個

引用:
原帖由 louise 於 30-9-2008 11:59 發表
會有可能系一D敵國囉走左??
果個位會變左棵桂樹

話時話我覺得最假部太空車,個太空人都行到彈

引用:
原帖由 louise 於 30-9-2008 11:59 發表
會有可能系一D敵國囉走左??
係敵對星球
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

[quote]原帖由 ranger_hk 於 30-9-2008 13:46 發表
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

[quote]原帖由 ranger_hk 於 30-9-2008 13:46 發表

引用:
原帖由 高!高!高! 於 30-9-2008 02:14 發表

腳印&旗好似唔會永久存在的,但個原因唔記得了.
有形態的野最終都會破滅

d腳印可能會比d太空塵蓋過,支旗......咁多殞石飛過去,會唔會有d沖撃波炸飛左佢都唔知

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 30-9-2008 13:56 發表

點會四圍飄? 如果係咁, 個太空人一跳咪跳出月球
我只係覺得如果做假,人地成班都專家來,會唔會咁多破綻俾我地呢d行外人睇到...

引用:
原帖由 Pvt.King 於 30-9-2008 14:22 發表

我只係覺得如果做假,人地成班都專家來,會唔會咁多破綻俾我地呢d行外人睇到...
我認同, 淨係蘇聯D專家都唔會放過美國.
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 zachary 於 30-9-2008 12:25 發表
好似除左美國冇第二個國家上過去~
有好多野,我地唔知

政府會同你講事實,但唔係事實的全部

你以為美國佬真係咁叻 8 年就上到月球 ?

全靠火星人教佢地之嘛 !

引用:
原帖由 於 30-9-2008 18:46 發表
你以為美國佬真係咁叻 8 年就上到月球 ?

全靠火星人教佢地之嘛 !
邊個火星人教佢既???囉刀黎!!!

回復 19# 的帖子

F=GMm/4(pi)(Eo)r^2

sorry for the symbols but

MOON ATTRACTS

引用:
原帖由 101653 於 30-9-2008 19:06 發表

邊個火星人教佢既???囉刀黎!!!
分分鐘個火星人係住係香港架添, 你見香港越來越多人寫火星文就知

發新話題