23 12
發新話題

政府自己出資建郵輪碼頭

引用:
原帖由 HunterX 於 1-10-2008 00:04 發表

因為我地D高官無牙力, 無膽色, 無X用.........
幾十萬人又遊行一次,幾十萬把口,d官都係一百幾十個,唔夠講
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

我覺得成件事係由不少不同既政治及商業同歷史背景因素集結而成原因而引起,

好難分清那一方人的責任及對錯,

我真係好不喜歡政府出資呢D字眼
但政府出資又係現在最快最快最好既發展做法

引用:
原帖由 Paul 於 1-10-2008 00:40 發表
我覺得成件事係由不少不同既政治及商業同歷史背景因素集結而成原因而引起,

好難分清那一方人的責任及對錯,

我真係好不喜歡政府出資呢D字眼
但政府出資又係現在最快最快最好既發展做法 ...
重有的就係你出資興建
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

d 官個腦坐住左...d所謂為民請命既議員什麼的.......個腦係踩爛左....

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 1-10-2008 00:09 發表

幾十萬人又遊行一次,幾十萬把口,d官都係一百幾十個,唔夠講
跟本就唔係呢個問題, 上次50萬人上街, 你估佢真係聽你講呀? 如果唔係自由黨變面, 佢一定照樣推23條入立法局!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 1-10-2008 01:00 發表

跟本就唔係呢個問題, 上次50萬人上街, 你估佢真係聽你講呀? 如果唔係自由黨變面, 佢一定照樣推23條入立法局!
這故事教我們不要做反骨仔

引用:
原帖由 Paul 於 1-10-2008 01:04 發表

這故事教我們不要做反骨仔
其實我仲未搞明點解自由黨今次輸到仆直???
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

如果班官有牙力既,俾人當儍仔咁禁既就己經係人地啦

23 12
發新話題